Меню

Избрани новини

Клюкарник

Чалнатият съквартирант Я-Я треснал Мария Илиева на младини? (видео)

Музикантът има дует с Ъпсурт и Кали, изгонен е от участие в българската Евровизия

Най-ексцентричният участник в „Биг Брадър: Most WantedСтоян Роянов има богат сексуален опит, одумват го хора от обкръжението му. 45-годишният музикант е натрупал в любовното си тефтерче над 200 бройки само за четвърт век.

Преди да срещне съпругата си, Стоян имал бурни студентски години. Пловдивчанинът с шантавия артистичен псевдоним Я-Я завършил музикалното училище в Стара Загора със специалност „Кларинет“ и през 1992 година отпрашил да учи със стипендия в световноизвестния Бъркли колидж в Бостън.

Така и не завършил колежа, но все пак владее виртуозно кларинет, саксофон, зурна кавал, бонгоси и както сам обича да казва на „квот доди“.

В кариерата си музикантът има малко песни, но доста сексуални постижения. Освен „уважените“ около 200 чужденки в Америка, майсторът на духовите инструменти е записал в тефтерчето си и Мария Илиева, твърдят столични клюкари от музикалните среди.

Заварката станала през 2006 година, когато Стоянчо влязъл в полезрението на разюзданата певица.

Връзката им била основно сексуална и кратка, а единственият плод, който дала е съвместната песен „Думи“ по текст на Руши Видинлиев и продуцирана от несъществуващата вече компания на Илиева MI Productions, научи репортер на LifeOnline.bg.

Песента не пожъна забележителен успех в класациите или плейлистите на телевизиите и радиостанциите, да не говорим, че никой DJ не си позволи да я завърти в клуб пред публика.

Неуспешният проект беше отдавна забравен от певицата, но сега покрай влизането на Стоян Роянов в Къщата на Биг Брадър, Мария Илиева е решила да се възползва от евентуалната популярност, която ексцентрикът ще получи и е качила копие на видеото в своя YouTube канал ден след влизането на Стоян Роянов в риалити шоуто.

Самият Роянов има няколко съвместни проекти с известни звезди, както и 5-6 солови песни. В мрежата могат да бъдат открити негови колаборации с Ъпсурт, както и с чалга дивата Кали.

През 2008 Роянов беше дисквалифициран от участие в местния конкурс за Евровизия, заради неспазване на изискванията към песента, с която се яви и получи "Златен скункс" от Господари на ефира.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза