Меню

Избрани новини

Клюкарник

Чалнатият съквартирант Я-Я треснал Мария Илиева на младини? (видео)

Музикантът има дует с Ъпсурт и Кали, изгонен е от участие в българската Евровизия

Най-ексцентричният участник в „Биг Брадър: Most WantedСтоян Роянов има богат сексуален опит, одумват го хора от обкръжението му. 45-годишният музикант е натрупал в любовното си тефтерче над 200 бройки само за четвърт век.

Преди да срещне съпругата си, Стоян имал бурни студентски години. Пловдивчанинът с шантавия артистичен псевдоним Я-Я завършил музикалното училище в Стара Загора със специалност „Кларинет“ и през 1992 година отпрашил да учи със стипендия в световноизвестния Бъркли колидж в Бостън.

Така и не завършил колежа, но все пак владее виртуозно кларинет, саксофон, зурна кавал, бонгоси и както сам обича да казва на „квот доди“.

В кариерата си музикантът има малко песни, но доста сексуални постижения. Освен „уважените“ около 200 чужденки в Америка, майсторът на духовите инструменти е записал в тефтерчето си и Мария Илиева, твърдят столични клюкари от музикалните среди.

Заварката станала през 2006 година, когато Стоянчо влязъл в полезрението на разюзданата певица.

Връзката им била основно сексуална и кратка, а единственият плод, който дала е съвместната песен „Думи“ по текст на Руши Видинлиев и продуцирана от несъществуващата вече компания на Илиева MI Productions, научи репортер на LifeOnline.bg.

Песента не пожъна забележителен успех в класациите или плейлистите на телевизиите и радиостанциите, да не говорим, че никой DJ не си позволи да я завърти в клуб пред публика.

Неуспешният проект беше отдавна забравен от певицата, но сега покрай влизането на Стоян Роянов в Къщата на Биг Брадър, Мария Илиева е решила да се възползва от евентуалната популярност, която ексцентрикът ще получи и е качила копие на видеото в своя YouTube канал ден след влизането на Стоян Роянов в риалити шоуто.

Самият Роянов има няколко съвместни проекти с известни звезди, както и 5-6 солови песни. В мрежата могат да бъдат открити негови колаборации с Ъпсурт, както и с чалга дивата Кали.

През 2008 Роянов беше дисквалифициран от участие в местния конкурс за Евровизия, заради неспазване на изискванията към песента, с която се яви и получи "Златен скункс" от Господари на ефира.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати