Меню

Избрани новини

Риалити

Загадка в Къщата! Емануела получи огромен букет 101 бели рози от тайнствен обожател (снимка)

Кой е загадъчният ухажор на певицата?

Огромен букет бели рози „цъфна“ на заден план в кадрите излъчени по време на петъчното живо предаване директно от Къщата в полунощ, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Букетът е много по-голям от тези, които някои съквартирантки получиха при влизането си в Биг Брадър Most Wanted в понеделник, и очевидно се е озовал в хола на звездите в четвъртък или петък, анализират видяното наблюдателни зрители.

Според теориите на интернет конспираторите, цветята са пристигнали в четвъртък и са по повод рождения ден на Емануела – 8 ноември.

Загадка е обвила обаче личността на тайнствения изпращач.


Пред камерите в Къщата певицата обяви, че не е обвързана. Но после сподели, че на вън има мъж на когото обича, но той нея не.

Припомнете си, че след раздялата с бащата на втория си син, звездата на Пайнер имаше сериозна връзка с Мартин Николов – Елвиса.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

През последните месеци, Емануела объркваше журналистите с изявленията си относно мъжете в живота си.

Тя направи публично предложение за брак на приятеля си. После пък заяви, че си е самодостатъчна и няма нужда от мъже. В друго интервю пък заяви, че е в идеални отношения с бившия си.

От свои източници в кухнята на проекта Биг Брадър Most Wanted, репортер на LifeOnline.bg получи потвърждение, че наистина в четвъртък е пристигнал огромен букет за Емануела.

Флоралната красота била доставена от куриер, който не знаел самоличността на изпращача на цветята, чиято стойност според ценоразписа на магазините е около 1000 лева с доставката.

Дали самата певица е наясно, кой е тайнственият й обожател и дали ще сподели нещо повече за случилото се ще стане ясно по време на лайфа в понеделник.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати