Меню

Избрани новини

Звездите

Не е за вярване! Емануела живяла две години без секс?!

Певицата признава, че си е самодостатъчна

Фолк звездата Емануела съсипа имиджа си на разбивачка на сърца след като разкри, че след раздялата с бащата на второто си дете, две години не е имала връзка и живяла без да прави секс, видя репортер на LifeOnline.bg.

В този период изпълнителката на Пайнер не искал никой да я докосва и си се чувствала самодостатъчна.

Макар и да е представителка на най-сексуалната зодия „Скорпион“, тя настоя, че си е стояла на сухо дълго време по собствено желание.

„Нали знаеш, че сега никой няма да ми повярва”, коментира Емануела осъзнавайки колко странно звучи казано. Интервюиращата я Венета Райкова също се изуми от новината за асексуалността на една от най-изкусителните поп фолк певици.

Въпреки това, водещата на „Папараци“ се съгласи с гостенката си защото тя също е на сух режим вече девет месеца, от както е разведена.

Звездата се възползва от възможността да отрече тиражираните слухове, че отново е с бащата  на малкия Мити Димитър Динев. Двамата били стоплили отношенията си в името на стабилното детство на малкия Митко, защото осъзнавали, че това е най-важно за бъдещето на детето им.

За делата, които двамата водеха един срещу друг, певицата отказа да говори, подчертавайки, че като деца на разведени родители и двамата си дават сметка колко е важно да се разбират и децата им да израстват в хармонична атмосфера.

Припомнете си, че Емануела поиска ръката на Мартин Николов - Елвиса по време на участие, след като двамата изживяха любовен романс за повече от година и половина, но засега явно сватба няма да има.

Певицата обясни, че Елвиса заслужава жена, която да му бъде напълно отдадена, докато тя ангажирана с работа, проекти и задължения към двете си деца.

На настояванията на Венета да изясни бъдещето на връзката си с Мартин „Сватба няма да има”, осведоми любопитната Райкова Емануела.

Емануела е готова с първия си самостоятелен албум в Пайнер, който ще излезе на пазара в близките седмици, научи репортер на LifeOnline.bg.

За оближката на албума, певицата е заснела специална фотосесия.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза