Меню

Избрани новини

Клюкарник

Димитър Динев погна Емануела и Ванеса (снимка)

Наследникът от Св. Влас със среднощни позвънявания до бившата

Лятото е горещ сезон, отвсякъде дебнат изкушения под формата на разголени тела и карат хормоните да кипят.

Милионерският наследник Димитър Динев също бе изловен в отчаяно търсене на отдушник на летните си страсти въпреки, че не е съвсем самотен, забеляза репортер на LIfeOnline.bg.

Явно ангелите на Митко са толкова слаби, че трудно може да издържи само с една жена. Сега ще кажете - „Е, това е генетична обремененост…“, дали е това или просто настоящата му приятелка вече му е безинтересна, не е ясно.

Фактите извади наяве бившето гадже на Динев - актрисата Ванеса Георгиева, която сподели в свое Инстаграм стори скрийншот показващ, че палавникът от Влас я търси по телефона, въпреки, че отдавна са прекратили отношения си.

Пропуснатото обаждане е направено през нощта и може да значи само едно… младият Динев се надява на среща.

Певицата Емануела също качи кадъра в стори, тъй като от няколко месеца двете с Ванеса са почти неразделни.

Снимката с пропуснатото позвъняване е подплатена с ироничния надпис:

„Когато бившият звъни на бившата, докато си има приятелка…“, което ни навежда на мисълта, че двете екс любими се надсмиват над мераците долетели до телефона на едната.

„От какво ли отчаяние трябва да си обзет за да звъниш на бивша, с която нищо не ви свързва, освен другата бивша, а на всичко отгоре си имаш нова приятелка?!“, се питат последователите на двете екс половинки на Димитър Динев, Емануела и Ванеса.

Други наблюдатели пък се усъмняват, че главния герой от сторитата на красавиците е решил да си търси нова жена, и се опитва да се върне към добре познатото качество.

Димитър Динев е баща на детето на Емануела - Митко Динев - младши, след като се разделиха, той имаше кратка връзка с актрисата от уеб сериала "Апартамент 404" Ванеса Георгиева.Коментари (1)

Jon Kyrvi
31.07.2018 14:17 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати