Меню

Избрани новини

Риалити

Фалшива тревога! „Папараци“ все пак ще има – Кой ще води и по кой канал да гледате?

Предаването се завръща в ефир на 23 септември

Тревогата, която предизвика у зрителите отсъствието на тв таблоида „Папараци“ в програмната схема на bTV се оказа безпочвена, научи репортер на LifeOnline.bg.

Предаването ще го има, но за него телевизионния сезон започва малко по-късно - на 23 септември.

Родните „звезди“ си поеха малка глътка въздух, радвайки се на новината, че операторите на Венета Райкова няма да ги преследват по уличи и кафенета, ала щастието им се оказа мимолетно.

От вчера в ефира се завъртя авторекламен спот опровергаващ първоначално разпространената информация.

Папараци“ се завръща с нов сезон на 23 септември, събота в ефира на bTV, а за втори пореден сезон водеща ще бъде Венета Райкова.

Самата водеща препратка към клипът рекламиращ клюкарското шоу.

Появи се и официална информация в сайта на bTV, в резюмето се казва:

Вълнуващ сезон с няколко нови рубрики очаква зрителите и през есента на 2018 г.

Телевизионният таблоид, който създава светска хроника единствено на базата на факти и сигурни източници, ще представи неизвестни страни на някои от най-известните личности, ще доближи феновете до всекидневието на звездите, но преди всичко – ще забавлява.

През втората половина на 2018 г. Венета Райкова ще излезе извън студиото на предаването, за да прави част от своите емблематични интервюта от мястото на събитието.

Освен това, екипът на предаването ще реализира и редица социални проекти, свързани с примерите, които публичните личности у нас дават на обществото.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза