Меню

Избрани новини

Риалити

Лъсна истината за краката на Златка – те са най-късите в Къщата (видео)

Емануела и Благо с най-дългите крака

Още с влизането си в Къщата съквартирантите се сблъскаха с първото изпитание на Биг Брадър - Пълна липса на мебелировка и посуда, видя репортер на LifeOnline.bg.

Първата мисия за тях не закъсня и в полунощ Биг Брадър ги хвърли в дълбокото.

Съквартирантите, които трябваше да се разделят с роклите с пера, пайети, камъни, а Вулева с фереджето на Шехерезада получиха бели престилки, които да облекат.

Всички получиха и научни звания и титли и бяха разделени по двойки според размерите на своите долни крайници.

Раздели по двойки с най-дълги крака се оказаха Емануела с Благо Джийзъса, Жени Калканджиева с Уош Ем Си, Стойко Сакалиев с Джулиана Гани, Весела Нейнски с Я-я, Цецо Андреев и Албена Вулева, Златка Русата и Станимир Гъмов, а Никита Джонсън остана сама и е назначена за ръководител.

Унижението, че е с най-къси крака Златка Райкова пропусна покрай ушите си, дали наитсина не чу думите на брадъра покрай еуфорията или преглътна болезнената истина, не стана ясно.

Така разделени на научни колективи по двойки, съквартирантите ще трябва да проведат серия от опити „Изследователски център Биг Брадър“.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Първата им задача беше да открият и докажат телекинезата, като държат пинг-понг топче между челата си.

Музикантът Стоян Роянов Я-я, който се държи и говори повече от странно отказа подобна близост с Весела Нейнски и беше на път да провали мисията. В крайна сметка той проведе „опита“ подпирайки лице в огледалото.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза