Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Емануела отменя партито за рождения си ден! Къде ще влиза звездата?

Пъзелът се нарежда - Пълен списък на бъдещите съквартиранти

Две участия до отдалечени от София градове е отменила звездата на Пайнер Емануела, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник.

Певицата, която има рожден ден на 8 ноември бе подготвила и пищно парти по случая, е звъннала на поканените с новината, че партито се отменя, без да дава обяснения на приятелите си.

Това поведение определено се струва странно на хората около известната купонджийка.

Логично възниква въпросът какво се случва и защо се налагат такива спешни корекции в графика на ексцентричната звезда?

Появяват се ни най-малко безпочвени съмнения, че изпълнителката е подписала договор за участие в „Биг Брадър All Stars“ сезонът, който започва на 5 ноември, три дни преди рождения ден на певицата.

Проверка на наш репортер показа, че Емануела има записани доста участия в програмата си, но някои, тези до по-отдалечени градове са изместени за след месец.

Скандалната изпълнителка ще празнува в Нови хан - това са очевидни доказателства, които потвърждават съмненията, че тя се готви за влизане в шоуто. Припомнете си, че Емануела беше финалист преди две години.

Тогава победител стана Миглена Ангелова, а участието на двете породи крепко приятелство.

По информация на LifeOnline.bg, освен Емануела в Big Brоther All Stars влизат още Златка с гаджето си Благо и гримьора си Цецо Андреев, Жени Калканджиева, Джулиана Гани, Надя Иванова известна като Надя от Елит, Албена Вулева, Даниел Петканов, Станимир Гъмов, Стойко Сакалиев.

Непотвърдено остава участието на Миглена Каканашева, Мария и шеф Петров.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза