Меню

Избрани новини

Риалити

Още един самопровъзгласил се за най-добър гримьор влезе в Къщата (видео)

Цецо Андреев директно нарече Кулагин некадърник и палячо във визитката си

„Най–некадърния“ и „палячо“ нарече натурализирания столичанин от Койнаре Цецо Андреев своя хасковски колега Валентин Кулагин, видя репортер на LifeOnline.bg.

Духовия музикант, който се оказа и рожденик в нощта  на старта на Биг Брадър призна, че да прекрачи прага на Къщата му е мечта отще от преди 14 години, когато стартира първият сезон на шоуто. Сега 23 сезона след началото Андреев сбъдва детската си мечта.

Обявеният за гримьор на звездите призна, че се дразни от „некадърници и най-вече от един бивш участник – Валентин Кулагин“, за когото допълни, че е „палячо“.

Цецо е близък приятел и придворен шут на Златка Райкова, която  най-вероятно е в дъното на неговото влизане в играта. Освен от постоянна поддръжка на макиажа си, Златка има нужда и от подкрепа и съюзници, и очевидно се е постарала да си ги осигури.

След него с гръм и трясък нахлу Джулиана Гани, която беше анонсирана като плеймейтка, но всъщност тя е силиконка. Новото й гадже я изпрати с целувки, напътствия на уше, цветя и огромен плюшен еднорог.

Гани се похвали, че е махнала издутите си устни и си е оставила само напомпания си със силикон бюст.

Синът на сексимвола на родното кино Иван Иванов Стефан, известен като Уош Ем Си последва силиконката.

На влизане той изглеждаше доста превъзбуден, най-вероятно под въздействието на някакви съмнителни вещества. Осъзнавайки, че се държи малко странно, той се опита да оправдае състоянието си с вълнение и притеснение.

Рапърът беше последван от оперната певица и пианистка Весела Нейнски. Тя влезе облечена като затворник. Весела, която се занимава с психология и какво ли още не бе участник в първия ВИП, но си тръгна по собствено желание на осмия ден.

Десети, отново след 5 години в Къщата се намърда Стойко Сакалиев. Той беше съквартирант със Златка и Уош.

Всички продължаваха да стърчат неловко, защото в къщата няма къде да седнат и пиеха вино в пластмасови бутилки от вода.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати