Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кулагин изригна: „Цура от Койнаре е оставил десетки булки без грим, заради проблемите му с наркотиците“

„Тези "звезди", които той гримира са едни елементарни проститутки!“, закова клиентелата на колегата си Кулагин

Изгоненият принудително от Вип Брадър Валентин Кулагин изригна по адрес на колегата си Цецо Андреев, който го нарече „срам за професията, некадърник и палячо“, при влизането си в Биг Брадър Most Wanted снощи, видя репортер на LifeOnline.bg.

Обиденият хасковлия се разписка от своя Фейсбук профил:

„Като го няма Кулагин - дайте път на неговите бледи имитации! Първият обаче си оставам аз, без значение колко ще има след мен.

Ментетата са много, но оригиналът е един! Както предвещах още вчера, ще има опит за повтаряне на схемата, с тази разлика, че Кулагин съм аз и не съм вътре, а не всеки с изгорял перчем. Аз не лижа и задници!
Сега осъзнавам какъв прецедент съм в историята на ББ!

Не стига, че като излязох, мишките от моята къща не спираха да говорят за мен, ами сега и тези новите пълшоци, и те говорят за мен!
В цялата история на предаването аз съм и единствения изгонен, който народа нарича "победителят"!

Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста. Ще кажа само за джуджето-ромин, че той не е гримьора на "звездите", а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии.

И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него.
И за финал ще кажа, че аз никога няма да бъда "гримьора на звездите", защото тези "звезди", които той гримира са едни елементарни проститутки.

Аз съм гримьор на всяка Нормална, Работеща Жена в тази държава и извън нея, която иска да изглежда добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, особено известните, защото за мен е важно клиентките ми да се гордеят с мен, а не аз да се рекламирам чрез тях! Едно е сигурно - ще гледаме как бай мангау върти кючеци и зее със силиконовата си джука.

Дано това ви е интересно, друго няма да видите.
Всеобщото лицемерие и на останалите мишкарници е видимо..
Жалко, че го няма Котарачето вътре, да ги мята в тъч по цял ден“, не спира със самохвалството Кулагин, който изсипа солидно количество помия по "колежката" си.

Трябва да се отбележи, че наистина има много оплаквания от клиентки с провалени часове за грим от Цецо Андреев, а проблемите му с алкохола и наркотиците не са тайна за никого, коментират в светските среди.

Снощи той влезе в съмнително превъзбудено състояние, а зениците му бяха осезателно разширени. Не по-различно беше състоянието и на Златка, Уош, Благо и накои други съквартиранти.

В полунощ Цецо вече беше порядъчно почерпен, това се видя в живото излъчване, което се реализира от NOVA и е публикувано в платформата PLAY NOVA.

Валентин Кулагин за Цецо Андреев

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза