Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Сигнал до LifeOnline! След запой гримьорът на Златка едва не провалил сватбата на клиентка

Булката изпаднала в ужас, че най-важният й ден ще претърпи фиаско

Цецо, който се прочу като "гримьорът на Русата Златка" едва не провалил сватбата на своя клиентка, която през уикенда минала под венчилото.

Бъдещата булка имала уговорен час сутринта на най-важния за нея ден, научи репортер на LifeOnline.bg.

Андреев дал клетва, че лично ще я направи красива за сватбата, но ако все пак не успее, ще изпрати свой колега.

предишната вечер обаче, Цецо се отдал на бурно парти пропито с много напитки и наздравици и съвсем забравил за ангажимента си.

Сутринта младоженката зачакала разкрасителя си да се появи, но уви това не станало.

Когато му се обадила да провери кога ще дойде, той звучал объркан и дезориентиран, като очевидно давал сигнали на безхаберие подкрепено от алкохолно опиянение.

Оказало се, че известния гримьор бил игнорирал в главата си този „маловажен“ ангажимент, като паралелно с това пропуснал да изпрати и заместник.

По обяд все пак булката получила позвъняване с покана, ако все още желае да отиде в салона за да я гримират, но вече било твърде късно.

Понятно младата жена е изживяла невероятен стрес, имайки предвид важния повод. Неприятният опит обаче, ще я накара занапред да се замисли при кого ще се гримира.

Явно селфитата с известни жени за Инстаграм са по-важни от сватбата на не толкова популярната клиентка, коментирали шаферките на булката.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати