Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Мис Бони разкри покъртителна истина за Азис (снимки)

Защо дългогодишното приятелство на двамата артисти е загубено безвъзвратно?

Топ гримьорът Борислав Соколов, известен с артистичния псевдоним Мис Бони, разкри истината за скандалния образ, с който Азис натрупа популярност и се прочу, видя репортер на LifeOnline.bg.

Бони сподели стара архивна снимка, от която става ясно, че той е създателя на провокативния образ на Азис.

Под снимката той написа:

„Гледам се, гледам сеееее и... направоооо Ви завиждам, че ме познавате. 

Когато създавах с много любов един образ, който го преписаха на друг и се чудя: 

Аз ли съм или не съм..? Познавам ли се или не..?“.

Мис Бони извади на показ кадри, които доказват, че той е създал скандалния образ на Азис

Написаното от Бони обаче не е в прилив на завист или злоба, той все още с болка си спомня как преди години Азис приписал създаденият от Бони образ на друг гримьор, когато водеше собствено шоу в несъществуваща вече телевизия.

Малко ретроспекция на историята

Бони, който „не цепи басма“ на никого, в своето минало беше един от най-знойните танцьори на ориенталски танци. По това време се запознава с Азис, а пухкавия ром поема жадно и на големи глътки от опита на танцьора, който е покорил стотици сцени с изумителния си артистичен образ.

Малко по-късно, Бони спира с вариететната дейност и се пренасочва към грима, като решава да завещае идеите и вижданията си на Василка, който си умира да привлече вниманието на публиката.


Образът на гримираният мъж с катинарче, много перушина и дантели е преотстъпен на Василка, и с помощта на Мис Бони, той се превръща в национална сензация.

В началото, Бони шие и създава костюми, аксесоари и бижута за Азис, както и концептуално изгражда неговия гримиран имидж.

След като добива самочувствие и решава, че е изчерпал всичко, което може да използва от Бони, Азис решава, че няма повече нужда от стария си приятел, който  му е подал ръка и преминава към следващ „приятел“, от който да черпи идеи и вдъхновение.

В едно от своите предавания преди години в несъществуващ вече канал, Азис кани друг гримьор и го представя като „човекът създал образът Азис…“, именно тези думи, все още Мис Бони не може да прости на късата памет на Азис.Коментари (2)

Дамян Славчев Е вие страхотно откритие сте направили....Откритие за кофата за боклук.
23.02.2023 12:28 / Отговор
Георги Нагъл с достойнство...На нищо не вярвайте какво говори всичко е пиар с цел внимание.От къде знам лично го познавам лъже повече от Ром.И краде повече от ром.Също така работя в медите.
24.09.2023 15:01 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати