Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Мис Бони разкри покъртителна истина за Азис (снимки)

Защо дългогодишното приятелство на двамата артисти е загубено безвъзвратно?

Топ гримьорът Борислав Соколов, известен с артистичния псевдоним Мис Бони, разкри истината за скандалния образ, с който Азис натрупа популярност и се прочу, видя репортер на LifeOnline.bg.

Бони сподели стара архивна снимка, от която става ясно, че той е създателя на провокативния образ на Азис.

Под снимката той написа:

„Гледам се, гледам сеееее и... направоооо Ви завиждам, че ме познавате. 

Когато създавах с много любов един образ, който го преписаха на друг и се чудя: 

Аз ли съм или не съм..? Познавам ли се или не..?“.

Мис Бони извади на показ кадри, които доказват, че той е създал скандалния образ на Азис

Написаното от Бони обаче не е в прилив на завист или злоба, той все още с болка си спомня как преди години Азис приписал създаденият от Бони образ на друг гримьор, когато водеше собствено шоу в несъществуваща вече телевизия.

Малко ретроспекция на историята

Бони, който „не цепи басма“ на никого, в своето минало беше един от най-знойните танцьори на ориенталски танци. По това време се запознава с Азис, а пухкавия ром поема жадно и на големи глътки от опита на танцьора, който е покорил стотици сцени с изумителния си артистичен образ.

Малко по-късно, Бони спира с вариететната дейност и се пренасочва към грима, като решава да завещае идеите и вижданията си на Василка, който си умира да привлече вниманието на публиката.


Образът на гримираният мъж с катинарче, много перушина и дантели е преотстъпен на Василка, и с помощта на Мис Бони, той се превръща в национална сензация.

В началото, Бони шие и създава костюми, аксесоари и бижута за Азис, както и концептуално изгражда неговия гримиран имидж.

След като добива самочувствие и решава, че е изчерпал всичко, което може да използва от Бони, Азис решава, че няма повече нужда от стария си приятел, който  му е подал ръка и преминава към следващ „приятел“, от който да черпи идеи и вдъхновение.

В едно от своите предавания преди години в несъществуващ вече канал, Азис кани друг гримьор и го представя като „човекът създал образът Азис…“, именно тези думи, все още Мис Бони не може да прости на късата памет на Азис.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати