Меню

Избрани новини

Риалити

Биг Брадър се опита да потули тази целувка на Уош и Жени! Какво ли мисли Тачо? (видео)

Рапъра целуна модната шефка още в първата вечер

Кукловодите на Биг Брадър се опитаха да преекспонират измислена и несъществуваща целувка между Джийзъса и Емануела, като в същото време предизвикаха ревнив изблик от страна на Златка и скалъпен мини семеен скандал.

В същото време целувка на пияните Жени и Уош бе потулена и не й се обърна никакво внимание, сякаш нищо не се е случило, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

А то се случи още на първата вечер на финала на мисията с топчетата, които съквартирантите трябваше да задържат между челата.

След като бяха прилепени почти десет минути и дишаха в лицата си, двамата изтърваха пинг-понг топчето, синът на актьора Иван Иванов награби шестата по красота в света и я целуна импулсивно по устата.

Осъзнавайки, че преминава границата, той я награби в приятелска, но доста страстна прегръдка, а Калканджиева се държеше сякаш нищо не се е случило.

via GIPHY

Явно да се целува с чужди мъже не е новост за иначе семейната Жени, която има брак и дете с доста по-младия Стефан Манов – Тачо.

Седмица след случката всичко е потулено, всеки си затваря очите и продължение на ситуацията не е излъчвано, ако не броим втората възможност предоставена на рапъра да „целува“ Жени.

В мисията „Оставяш следи“ с начервисани устни мъжете трябваше да оставят максимален брой „следи“ от целувки.

Жени и Уош взеха задачата доста присърце и с максимална жертвоготовност.

Рапърът нацелува модната шефка навсякъде и основно по баджаците, дупето, ръцете, вратлето и лицето.


via GIPHY

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

След като изтече времето Уош се оттегли със самодоволна усмивка, а Никита преброи 164 начервисани следи по цялото тяло на Калканджиева.

via GIPHYКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати