Меню

Избрани новини

Клюкарник

Стари лаври! Фалиралият Джийзъс се хвали, че има леопард, но пропуска факта, че вече няма нищо (снимки)

Георгиев от месец се мъчи да продаде колата си, но така и никой не иска да я купи

Благой Георгиев умело се опитва да прикрие факта, че закъсал много сериозно с парите, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Богатството на бившият футболист на Рубин Кубан се е стопило, а мнозина подозират, че в дъното на фалита се крият развода с Есмер и някои лоши руснаци, които са оставили набожния гол като пушка.

Излежавайки се на припек в двора на Къщата в Нови хан, Благо си припомни за времената, когато живееше царски в руската федерация.

Пред съквартирантите в Биг Брадър той дори се изхвърли, че има леопард.

Във видеото се вижда, че татуирания говори така сякаш все още има дом, жена и леопард в Русия, но той много добре знае, че това не е така, че няма нищо, а и не е сигурно дали ще бъде добре за здравето му да се върне някога в родината на бившата си жена.

Според някои столични клюкари, богопомазания е сгазил много лошо лука при руснаците, които са го наказали доста сериозно, като на изпроводяк го предупредили никога да не се връща.

Извън тези слухове, на местна почва се шушука, че набожния ритнитопковец е загубил къщата си и затова живее при любовниците си.

Припомнете си, че преди да се нанесе в апартамента на Златка Райкова, той се беше нанесъл в жилището на Гери-Никол.

Като потвърждение на съмненията, че татуиралият Христос по тялото си е скъсал джоба идва и информацията, че от месеци се опитва да продаде колата си, макар и неизгодно. Возилото било „подценено“ до 40 бона, но въпреки това, никой не проявявал интерес към МПС-то.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Благо си спомня за леопардаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати