Меню

Избрани новини

Риалити

Къщата на Big Brother: Most Wanted се тресе - Гонят първи съквартирант на седмия ден! (видео)

Предстоят номинации и светкавични елиминации

Тази вечер, на седмия ден след влизането си в най-наблюдаваната Къща, един от 13-те съквартиранти ще бъде изгонен след номинации последвани от светкавични елиминации.

Както обикновено, по традиция крехките стени на телевизионният дом се тресат от скандали, вместо от любов и разбирателство и това не учудва никого.

Дразнителите вътре са много, а катализаторът – алкохол е на лице.

Екипът на LifeOnline.bg не се наема да предвижда кой ще си тръгне първи.

Със сигурност това няма да са Емануела, Блажка и Златко (те са най-скъпи и трябва да си заработят хонорара), както и Жени Калканджиева (тя пък е с връзки).

Психясалият флейтист Я-Я също ще остане, защото трябва да има някой, който да „къса нервите“ на съквартирантите.

Корено променената Албена Вулева (забравила е как да се заяжда и дразни, явно живота я е поочукал и я е направил по-мека или просто й е дошъл акъла в главата), та тя явно е решила, че е безсмислено да се излага и залага повече на разума от преди.

Весела Нейнски вече на няколко пъти успя да навлезе в „окото на бурята“, но дали това ще й бъде достатъчно за да оцелее?!

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Стойко „Саката“, както наричат бившия футболист и настоящ велосипедист, няма да бъде номиниран, тъй като е заел позицията на приказлив веселяк, който постоянно бърбори, разпитва и иска да е позитивен, но пък дали не им е станал досаден.

Лишена от емблематичните си устни Малка Ганка  Джуни може и да отнесе някоя и друга номинация, но най-вероятно няма да си тръгне, тинейджърите обичат силикон и няма да я изгонят с СМС-и.

Затова пък вечно почерпеният Гъмов (така и не му запомнихме малкото име) успя да разгневи и обитателите в Нови хан и зрителите пред екрана.

Цецо Андреев се налага да поседи още, защото все трябва някой да гримира звездите, а й Златка ще изпадне в депресия, ако трябва да си говори само с Благо.

Никита Джонсън е победител от предишен сезон на Биг Брадър, и едва ли ще бъде порязана толкова бързо в самото начало.

Остава само Wash MS (Уош Ем Си).Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати