Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Първо в LifeOnline! Орисаха бебето на Тото и Кристин! (снимки)

Преди 40 дни малкия Доминик се появи на бял свят

Вчера приятелката на Тото от дуета Скандау организира дамска сбирка за т.нар. ритуал „Погача“ за първородния син на изпълнителя, видя репортер на LifeOnline.bg.

Бившата танцьорка събра петнайсетина приятелки и колежки за да орисат съдбата на Доминик, който се пръкна на бял свят на 21 септември.

 

Ритуалът представлява представянето на бебето пред света с погача за здраве. На това събитие присъстват само най-близките и позитивни жени, които носят подаръци и паричка за бебето, и сладко за майката - орисници.

 

Яде се предимно сладко и лек ликьор, за да е сладка кърмата на майката.

Всяка гостенка, подобно на феите от приказката за „Спящата красавица”, поднасят подаръците на „мъничето”, наричайки животът му да е изпълнен с щастие, късмет, здраве, любов, разум, богатство, благополучие,… това е така нареченото „орисване“.

 

Таткото не присъстваше на събитието, което по традиция е предназначено само за жени, те трябва да са добри и с много добродетели. На партито бяха и бабите на мъничето, като свекървата на Кристин се бе ангажирала да помага с пищната украса която включваше мечета и балони в момчешкия син цвят.

 

За събитието двойката рапър и танцьор бяха избрали уединено заведение в близък до жилището им хотел. В края на дамската сбирка Тото се появи за да помогне на приятелката си с пренасянето на подаръците и най-ценния товар - малкия си наследник Доминик, който вече е на 40 дни.

Екипът на LifeOnline.bg пожелава на бебето и родителите му хиляди щастливи моменти заедно!


Междувременно се появи информация за това, че дуетната половинка на Тото – Лъчо също ще става баща. Приятелката му Ралица, вече е в напреднала бременност и съвсем скоро ще го дари с наследник.

Лъчо от СкандаУ също ще става баща

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати