Меню

Избрани новини

Клюкарник

Много грозно! Бившите авери Тото и Гери – Никол се обиждат в мрежата! Той я нарече „китайско менте“ тя му върна „Юдислав“

Обиден, че вече не работи с него, Тото нападна Гери-Никол в социалните мрежи

Новото парче на Гери-Никол "Шефе, шефе" едва е навъртяло милион преглеждания и вече предизвиква неистова завист в някои нейни колеги, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Макар и да отнесе доста критики, феновете определено се кефят на новата творба на своята R&B икона и песента вече се превръща в тотален хит, а припева се припява от уста на уста.

„Шефе, шефе“ обаче ядоса някои нейни колеги сред които пръв изригна рапърът Йонислав Йотов-Тото от СкандаУ.

В социалната мрежа Тото сравнява Гери с китайска имитация на американската й колежка Карди Би, споделяйки нейна снимка с текст „Като си поръчаш Cardi Bi от Ali Express“.

Тото атакува творчеството на Гери-Никол

Гери-Никол не му остана длъжна наричайки го жалък Юдaслав (от Юда, който предал Исус, б.р.). 

„Юда, нали знаеш къде си те слагам!“, нарежда доскорошния си авер младата певица.

„Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико!“, отговаря на хип-хоп атаката варненката.

Гери-Никол отговаря на нападките на Тото


Врачанския левент обаче явно е взел някоя и друга енергийна напитка и зареден с „остроумие“ продължава с нов пост на стената си във Фейсбук: „Тихо, че тати не си е платил“, визирайки богатството на бащата на изпълнителката. А в последния си пост днес е написал "Лесно се стига до внимание, трудно до влияние".

Запознати със ситуацията обаче съзират в грозната война подета от Тото реакция срещу пряката му конкуренция Б.Н.Р., момчешката рап банда, с които Гери е осъществила проекта.

Песента е тяхно дело, и макар певицата да се раздели след кратка афера с един от представителите на бандата, парчето „Шефе, шефе“ е именно плод на съвместната им работа.

Очевидно Тото не може да преглътне факта, че е изтървал платежоспособен клиент в лицето на заможната варненка, припомнете си, че преди време „СкандаУ“ пишат текстовете  на някои от пилотните проекти на Гери-Никол, за което със сигурност са получили солидно заплащане.

Откакто Гери не работи с тях, отношенията по тангентата Варна – Враца охладняха до минусови температури.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (2)

SdvillFuelm bioclot
Tegs: bioclot com https://chimmed.ru/

croda.com
cube biotech
cube biotech gmbh
02.04.2022 16:33 / Отговор
RaymondAdete Впервые с начала спецоперации в украинский порт пришло иностранное торговое судно под погрузку. По словам министра, уже через две недели планируется приползти на уровень по меньшей мере 3-5 судов в сутки. Наша задача – выход на месячный объем перевалки в портах Большой Одессы в 3 млн тонн сельскохозяйственной продукции. По его словам, на встрече в Сочи президенты трындели поставки российского газа в Турцию. В больнице актрисе рассказали о работе медицинского центра во время военного положения и послали подарки от малышей. Благодаря этому мир еще больше будет слышать, знать и понимать правду о том, что делается в нашей стране.
28.12.2022 05:02 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати