Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тото от „СкандаУ“ си изгриза ноктите по време на участие в тв предаване (снимки)

На дуета им предстои самостоятелен концерт в „Арена Армеец“

Рапърът Тото от дуета СкандаУ изглеждаше доста нервен и притеснен по време на участието си с неговия колега Лъчо в предаването „Мармалад“ по bTV, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Въпреки че не спряха да се шегуват с коментарите за предстоящия си самостоятелен концерт в „Арена Армеец“, двойката изглеждат видимо притеснени и са хукнали да рекламират предстоящото през април събитие във всяка телевизия, която ги приеме.

След коментарите, че са се поизхвърлили с амбицията си да напълнят най-голямата зала в България дойде и информацията, че двамата спират с клубните си участия до дата на концерта за да може публиката им да зажаднее за тях и да си купи билетче от 8 лева за големия концерт.

Дали на сериозно или на шега Лъчо и Тото заявиха, че до тогава ще пуснат и четири нови песни.

Тото обаче изглеждаше доста изнервен и непрекъснато чоплеше и ровеше ноктите си, като на два пъти дори посегна да ги загризе.

Тото от СкандаУ рови в ноктите си по време на предаване

Поведението му направи впечетление и изглеждаше наистина грозно.

Лъчо пък се показа доста безгрижен и се радваше на възможността да изпъкне с нелепи шеги, докато Йонислав е зает да прави сам маникюра си.

СкандаУ предизвикаха и негодуванието на колегите си в бранша след като наскоро от сцената на събитие ги призоваха да спрат с употребата на наркотици. Някои заподозряха намек по адрес на Криско за когото отдавна се говори, че се е захванал с прахообразните вещества.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати