Меню

Избрани новини

Музика

Русата Златка и Благо на пре-партито на СкандаУ

Тото и Лъчо взривиха публиката с най-горещите си хитове

В нощта на 31 -ви януари "СкандаУ" си спретнаха пре-парти на голямата сценична изява, която подготвят на 6 април в "Арена Армеец".

В Club Eleven те събраха своите фенове за последен път преди концерта, като дотогава ще се подготвят и ще се занимават с организационни въпроси.

Плъзна клюка, че амбициозните младежи са се подплашили, да не би "Арената" да се окаже голяма лъжица за техните уста и затова са решили да се покрият за известно време преди концерта, за да се позатъжи публиката за тях.

Така или иначе на снощното парти, дискотеката в Студентски град пращеше по шевовете и това даде добра заявка за 6-ти април.

ТоТо и Лъчо изпълниха едни от най-големите си хитове, като публиката екзалтирано крещеше "СкандаУ - Богове".

Сред почитателите на скандаУните рапъри се оказаха Златка Райкова и годеникът й Благой Георгиев, които наскоро се върнаха от зимна почивка в Дубай.

Златка беше забелязана, че цяла вечер неуморно танцува и си припява парчетата на дуета, а в паузите рапърите присядваха във ВИП сепарето на звездната двойка, за да си кажат "наздраве".

Разбира се, карето не пропусна да си направи обща сника за спомен.

Екипът на заведението, пък им поднесе комплимент – 3-литрово шампанско, което да отворят на предстоящия голям концерт в „Арена Армеец“.

Концертната си дейност и клубни ангажименти двамата рапъри ще подновят в края на Април - началото на месец Май.

Любимците на тийнейджърите ще изпълнят в "Арена Армеец" своите тотални хитове : "Чужди усмивки", "Хайвера", "Кокаина" и, разбира се последното им парче "Но!" с Чарли, което държи челните места в родните класации.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати