Меню

Избрани новини

Звездите

Опасна процедура! Иракчанин опърли веждите на Гала! 100 Кила, Лъчо и Тото се подстригват с огън при него (снимки)

Снимка: кадър от предаване

Моатаз възражда автентична фризьорска техника от Пакистан и Индия

Фризьор от Ирак едва не остави Гала без вез вежди, фризьорът, сред чиито клиенти са много от родните знаменитости гостува в "На кафе".

Оказва се, че специфичните му фризьорски услуги включващи опасна обработка с огън са се превърнали в хит сред звездите, забеляза репортер на LifeOnline.bg

Коафьорът Моатаз прилага техника на подстригване с огън само върху дълги и/или пораснали коси, тъй като е опасна за много къси.

Редовни клиенти на Моатаз са рапърите Тото и Лъчо от СкандаУ, 100 Кила, футболистът Дани Златков и фолк звездата Преслава.

В студиото на Гала популярният майстор демонстрира уменията си. След като оформи прическите на клиентите си с бръснач, Моатаз изсушава косите със сешоар и гребен, а  с горелката дооформя финално.

Целта на процедурата е да се обгорят стърчащите малки косъмчета и да се придаде загладен вид на косата.

Самият огнен фризьор обаче признава, че тази техника е по-скоро атракция, отколкото да е полезна за косата.

28 –годишния Моатаз ал Каиси е иракчанин, израснал в Дубай. Преди  9 години идва на екскурзия в България и любовта, която среща тук го закотвя в българската столица.

Започва с фризьорството в малък салон в Студентски град , а няколко години по-късно стартира собствен бизнес с фризьорски салон „Moataz Style”, който се намира на ул. „Партений Нишавски“ в София.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати