Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Арестуваха майката на Бирмата Лидка Скалата

Бизнесдамата все още е много близка с бившите си „снахи“ Преслава и Алисия

Майката на бившия приятел на фолк певиците Алисия и Преслава бизнесменът Георги Станоев – Малката Бирма е била арестувана снощи, предаде току що bTV.

Не е ясно дали арестът на Лидия Станоева извършен във Велинград е част от акцията, която спец прокуратурата поде днес срещу бизнеса на фамилия Станоеви.

Очевидци разкриха пред Блиц, че Лидка Скалата, както е известна майката на бизнесмена, е била изведена от ресторант в родопския град. Няколко барети с качулки и въоръжени са нахлули в заведението и са отвели Станоева, като посетителите са останали шокирани.

Все още не е ясно на какво се дължи арестът.

По-рано днес, както съобщи LifeOnline.bg, жандармерията затвори сръбския ресторант в "Лозенец", който е собственост на бившия й свекър Евлоги Станоев.

Рано тази сутрин Специализираната прокуратура започна извършването на претърсвания и изземвания в офиси на дружества в София, стопанисващи заведенията "Везувий" и "Бест" - култовото преди време заведение "Кошарите", обиски на лица и разпити на свидетели на територията на столицата София, с цел задържане на ръководните нива на организираната престъпна група, занимаваща се с контрабанда на цигари и пране на пари. 

Заведенията са собственост на Евлоги Станоев и бившата му жена Лидия Станоева.

Забъркан е и синът им Георги - Бирмата, бившият на Преслава и Алисия.

Ресторантите са проверени за улики във връзка с разследване на организирана престъпна група за пране на пари и контрабанда на цигари. 

Станоева нашумя в светските среди покрай близкото си приятелство с много звезди от чалга бранша.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати