Меню

Избрани новини

Клюкарник

Червена точка! Мъжът до Преслава не може да свикне с известността й – Дразни се от любопитството на феновете и ги ругае!

Павел брутално изригна по време на лайф с почитатели на певицата

Гаджето на Преслава, очевидно не може да свикне с нейната популярност и не разбира любопитството на феновете, които денонощно се интересуват от случващото се с тяхната любимка.

Павел Лазаров се дразни от всеки опит на почитателите да научат нещо повече за личния живот на певицата, която ежедневно се включва лайф в социалните мрежи.

Това най-вероятно е нейният начин да знае, че феновете й са все още с нея по време на малкото й отсъствие, а и възможност да запълни празнотата зейнала след принудителния стоп на сценични и публични изяви заради бременността.

Именно по време на подобна скорошна връзка на живо с феновете, Павел не сдържа ревността си и изригна срещу любопитен фен, научи репортер на LifeOnline.bg.

Бащата на бъдещото бебе на изпълнителката втрещи почитателите на половинката си използвайки адски вулгарен език по време на лайф в социалната мрежа.

Любопитен фен на поп фолк певицата се  престраши да я попита защо не си показва корема, тъй като се очаква съвсем скоро да роди.

Преслава прочете въпроса на глас, а Павел се вбеси от любопитството и как все за корема и пола на детето питат.

Ако искат да си покажа к*ра“, изригна агресивно любимият на изпълнителката на „Червена точка“, която предаваше на живо докато двамата пътуват към морето.  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати