Меню

Избрани новини

Клюкарник

Червена точка! Мъжът до Преслава не може да свикне с известността й – Дразни се от любопитството на феновете и ги ругае!

Павел брутално изригна по време на лайф с почитатели на певицата

Гаджето на Преслава, очевидно не може да свикне с нейната популярност и не разбира любопитството на феновете, които денонощно се интересуват от случващото се с тяхната любимка.

Павел Лазаров се дразни от всеки опит на почитателите да научат нещо повече за личния живот на певицата, която ежедневно се включва лайф в социалните мрежи.

Това най-вероятно е нейният начин да знае, че феновете й са все още с нея по време на малкото й отсъствие, а и възможност да запълни празнотата зейнала след принудителния стоп на сценични и публични изяви заради бременността.

Именно по време на подобна скорошна връзка на живо с феновете, Павел не сдържа ревността си и изригна срещу любопитен фен, научи репортер на LifeOnline.bg.

Бащата на бъдещото бебе на изпълнителката втрещи почитателите на половинката си използвайки адски вулгарен език по време на лайф в социалната мрежа.

Любопитен фен на поп фолк певицата се  престраши да я попита защо не си показва корема, тъй като се очаква съвсем скоро да роди.

Преслава прочете въпроса на глас, а Павел се вбеси от любопитството и как все за корема и пола на детето питат.

Ако искат да си покажа к*ра“, изригна агресивно любимият на изпълнителката на „Червена точка“, която предаваше на живо докато двамата пътуват към морето.  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати