Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Азис има нов идол - Тото от СкандаУ

Костинбродския славей копира визията на симпатичния рапър

В годините на своята звездна кариера чалга звездата Азис често е променял своята визия до неузнаваемост.

Дълго време той залагаше на женския имидж като изрусяваше косата и брадата си, обличаше се в женски дрехи и говореше на фалцет, припомня LifeOnline.bg.

Тежък грим и обезкосмени телеса допълваха транссексуалната му визия.

В последните 1-2 години обаче Васко реши да се прави на мъжкар. Престана с изрусяването, пусна по-мощна брада и заряза дамския гардероб.

Костюми, сака, дънки и ризи станаха неотменна част от ежедневието му.

Какви са причините за тази трансформация можем само да гадаем. Не е изключено една от причините да е поотрастващата му вече щерка, която ходи на училище, среща се с другарчетата си, с учители и при един скандален имидж на баща си би се чувствала доста неловко. Но това са наши прозрения и не ангажираме с тях никого.

Вчера Васко постна в социалните мрежи нова снимка, на която изглежда много познато, хем е той, хем от фотото ни гледа друго известно лице.

При по-внимателно вглеждане се забелязва изумителната прилика на костинбродеца с по-младият му и с мъжкарска визия колега от рап жанра - Тото от СкандаУ.

Явно някакви скрити симпатии към персоната на Тото са завладяли Азис и той е решил да копира визията му едно към едно - в оформлението на брадата, пъстрите лещи на очите, прическата.

Бихме внесли една ремарка обаче, че килограмите на Васил са малко в повече от необходимото. За да се докара ептен като рапъра, чалгарят ще трябва да смъкне едни 15 кила.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати