Меню

Избрани новини

Риалити

Интрига! Азис и Уош не уважиха партито на Биг Брадър! Голи фенки налазиха Гъмов и Кънчев! Ричи залепен за продуцента Радо Тушев и още… (снимки)

Снимка: VIBE / NIGH FLIGHT

Гани и Ганьо отпрашиха към Фелибето, Блага и Златко се покриха, а Емануела замина на участие

Традиционното парти за участниците и екипа на Биг Брадър след приключването на поредния сезон се състоя веднага след края на Лайфа в понеделник, видя репортер на LifeOnline.bg.

Съквартиранти, оператори и редактори предвождани от продуцента Радо Тушев се метнаха по колите и напуснаха Нови хан по посока Студентски град, където в едно от заведенията си ВИП съквартиранта Петко Димитров беше подготвил афтър парти за всички.

Купонът обаче не бе уважен от Големия победител от „Big Brother: Most Wanted 2018“ Wosh MC.

Рапърът, който логично не е фен на чалгата, отсвири официалното парти. Според близки до Стефан Иванов, както e истинското име на победителя, той се събрал с авери от своята гилдия и се отдал на забавления по типично рапърски тертип с много трева и други вещества на закрити врати и дръпнати завеси.

А факта, че пропусна интервюто си при Гала на следващия ден говори ясно, че купонът е продължил доста повече от нормално празнуване на победа.

Въпреки че е представител на лекия жанр, ководещият Азис също не присъства сред забавляващите се. За него запознати казват, че костинбродския славей се имал за прекалено голяма звезда за да се смеси с личности като Вулева, Андреев и Ричард мъжката Златка.

А, и като казахме Златка - потенциалната възможност да се засече със старата си неприятелка също изиграла важна роля за пренебрежението на рома към „светския купон“ в Найт Флайт.

Самата Златка и нейният Благойверен също не бяха забелязани да мятат гюбеци на ВИП сепаретата, затова пък там ясно се открояваха Ники Кънчев и Станимир Гъмов. Двамата бяха обградени от ято знойни фенки, сред които обикновени студентки, намазани златотърсачки и просто разголени танцьорки. Естествено Гъмов бе отдаден на много вода разредена с водка, а Ники Кънчев на невинни флиртове с почитателки, както би се изразила тактично Златка от Пазарджик.

Други веселяци бяха Цеци Андреев, който се катереше по масите и мяташе салфетки щастлив, че Емануела също не присъства в заведението. Всички се надяваха на следващия ден „обслужващият персонал“ от Койнаре да няма записани часове, защото ще трябва да бъдат отписани. За неговите зависимости няма да говорим, за да не го разсърдим.

Както вече отбелязахме, Емануела също не присъства на купона защото имаше други професионални ангажименти.

Затова пък неангажираните Весела Неински, Албена Вулева, Ричард Величков, Нора Недкова и др. се забавляваха и снимаха с всички желаещи.

Със самочувствие на победители се отличaваха Боби и Никита, които макар и леко дистанцирани пак си избухваха и доволно раздаваха селфита на всички желаещи.

Нямаше как да не бъде забелязан и търсачът на слава и известност Ричард, който по стар Мадански обичай не се отделяше от чорбаджията на Нови хан Радо Тушев, като в същото време съумяваше да присъства и пред обективите на всички съквартиранти и студенти в заведението.

снимки: VIBE / Night Flight

Разочарован, че любимата му сликонка Гани не спечели или по-точно защото самия той не само, че не беше включен в шоуто но и осмян порядъчно от ефира, фитнесджията Илиян Найденов, поредния мусколяга в кревата на Джулиана, си завлече имплантираната любима в колата и отпраши към силиконовата долина, отбелязана в Гугъл Мапс като Пловдив.

Плановете Илянчо не бяха да губи време в чалгарийниците, а да омагьосва наивната Гани да рекламира десетстраничното му издание с преписани фитнес съвети. Доколкото стана ясно, великите планове за пробив на Найденов включват иновативно предложение за брак и разточителна почивка на Филините, платена без съмнение с парите от хонорара на Гани в Брадъра.

ОЩЕ СНИМКИ ГЛЕДАЙ ТУК!

Третата причина Гани и Найденов да не се включат в танците се състои в това, че Илиян и покрай него и самата Джулиана недолюбват, ами даже съвсем чистосърдечно мразят Ричард Величков и не пропускат да го пооплюят при всяка възможност.

Нежеланието да се срещат с най-ниския мистър в съвременната история на плеймейтките също е причина Гани и нейният Ганьо да съберат Куфарите от опустялата Къща на Брадъра и подпалят изтъркани зимни гуми в посока Фелибето.

Снимки: VIBE за  NIGHT FLIGHTКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза