Меню

Избрани новини

Пикантерии

Любимо място! Азис си навря микрофона отзад, отново! (снимка)

Със стар изтъркан трик чалга краля търси възраждане на скандалния си имидж

Азис може и да е захвърлил токчетата и перуките, но удоволствията изпитани от дамския си имидж едва ли ще захвърли скоро.

Очевидно творческото безслилие спрямо провокациите е застигнало изпълнителя, който се появи във видео показващо как си пъха микрофона си в дънките от задната им страна. Видеото ротира в мрежата и се радва на разнополюсни реакции, научи репортер на LifeOnline.bg.

Оказва се че не анален сърбеж, а свобода за ръцете принудила ромския славей да си го набута, за може свободно да играе кючек.

Клипът е от негово участие и за няколко дни събра хиляди гледания. Зрители са шокирани не толкова от кръшните му движения в ханша, колкото от местоположението на певческия атрибут.

Азис и преди обичаше да провокира със същия изтъркан номер

Това далеч не е първия път, в който „Къде си ма парцал“ уплътнява луфта на седалището си по този начин.

Костинбродското чудо често прибягвал до освобождаване на ръцете посредством наместване в гащите отзад.

Демонстрацията този път обаче навежда феновете на мисълта, че Азис страда от липсата на интерес към себе с какъвто е свикнал през последните десет години.

Но, в последно време любопитството към персоната му е спаднало до ледени нива, и само участието му като ко водещ в Биг Брадър успя да поразчисти прашлясалия му имидж.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати