Меню

Избрани новини

Пикантерии

Любимо място! Азис си навря микрофона отзад, отново! (снимка)

Със стар изтъркан трик чалга краля търси възраждане на скандалния си имидж

Азис може и да е захвърлил токчетата и перуките, но удоволствията изпитани от дамския си имидж едва ли ще захвърли скоро.

Очевидно творческото безслилие спрямо провокациите е застигнало изпълнителя, който се появи във видео показващо как си пъха микрофона си в дънките от задната им страна. Видеото ротира в мрежата и се радва на разнополюсни реакции, научи репортер на LifeOnline.bg.

Оказва се че не анален сърбеж, а свобода за ръцете принудила ромския славей да си го набута, за може свободно да играе кючек.

Клипът е от негово участие и за няколко дни събра хиляди гледания. Зрители са шокирани не толкова от кръшните му движения в ханша, колкото от местоположението на певческия атрибут.

Азис и преди обичаше да провокира със същия изтъркан номер

Това далеч не е първия път, в който „Къде си ма парцал“ уплътнява луфта на седалището си по този начин.

Костинбродското чудо често прибягвал до освобождаване на ръцете посредством наместване в гащите отзад.

Демонстрацията този път обаче навежда феновете на мисълта, че Азис страда от липсата на интерес към себе с какъвто е свикнал през последните десет години.

Но, в последно време любопитството към персоната му е спаднало до ледени нива, и само участието му като ко водещ в Биг Брадър успя да поразчисти прашлясалия му имидж.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати