Меню

Избрани новини

Звездите

Турчин „уважил“ Галин – прекръсти го на Хасан! (снимки)

За 300 долара певецът си върна името

Турците очевидно обичат родните ни звезди, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Сред най-популярните наши изпълнители в южната ни съседка е Азис, явно обаче, че комшиите са забелязали и Галин, макар и да не е правил концерти в Анадола.

За съжаление чалгаджията от Добрич не получи апетитна оферта за участие (говори се, че Азис пресича границата на връщане от османско с по 25 бона в чантичката си), а напротив, Галин е бил поредната жертва на турските хакери, съобщи Secret.bg.

Инстаграм акаунтът на изпълнителя бе превзет, а първото нещо, което престъпниците са му причинили е да го прекръстатят, подобно на „Възродителния процес“ у нас, на Хасан. Така известно време профилът на Галин носи потребителското име –hasancoder26.

Системата е повече от ясна. Следва да се изтрият всички снимки, да се качват сторита, на които се показва как е хакнат профила, както и да се изнудва притежателя. Ако Галин откаже да плати, то профилът ще бъде продаден на друг, обясняват "виртуалният абордаж" от сайта.

Интересно е какво ли ще прочетат потребителите, ако наяве излязат чатовете от профилът на певеца.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Galin (@galin_music) наАвг 23, 2018 в 1:54 PDT

Проблемите на Галин вече са минало, защото срещу 300 долара той е възстановил достъпа до акаунта си и феновете му отново ще могат да се радват на разголените му селфита, с които засенчи дори Николета.

“Внимавайте какво получавате и какво отваряте в своите електрони пощи“, съветва за по-добра интернет хигиена последователите си Галин след горчивия опит.

ГалинКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза