Меню

Избрани новини

Клюкарник

Богат любовник? Кой купи на Галин часовник за 20 бона? (снимки)

Снимка: Vibe Photography / Club 33

Чалгаджията се фука с луксозна придобивка

Мокрия сън на всяка провинциална тинейджърка в студентски град Галин се появи на участие чисто нови напомпани с химия бицепси, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Мускулите обаче останаха на заден план, тъй като отскоро на дясната китка на нежния добричлия се кипри лъскав часовник, който изпълнителя на съвременната „Радка пиратка“ (112), демонстративно навира в обективите на фотографите по време на участие в столичния „Клуб 33“.

Очевидно Галин се гордее с луксозната си придобивка измерваща времето, която според ценители струва поне 20 бона, пише ПИК.

Потребители в мрежата започнаха да изчисляват, че това е цената на обикновен клип в лекия жанр, за който певецът със силиконови джуки трябва да бачка поне два месеца.

Почитателите на конспиративните теории изказаха съмнението, че Галин си е намерил нов „спонсор“ за видео клиповете си или любовник за скъпите си подаръци.

Каква е истината - не се наемаме да твърдим, но тя – истината – е някъде там… както се казваше в един научнофантастичен сериал.

И все пак остава въпросът - Кой купи часовник за 20 бона на Галин и защо?

Припомнете си, че наскоро Галин пусна модернизирана версия на „Радка пиратка“, която носи заглавието „112“.

ГалинКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза