Меню

Избрани новини

Клюкарник

Емилия и бившата жена на Жорж – лика прилика! В какви отношения са жените на милионера Башур?

Почти нищо не се знае за Катя, майката на Феди Башур

Животът на фолк певицата Емилия все повече заприличва на сюжет за турски сериал.

Звездата имаше дълга и трудна връзка с чалга разбивача Коко Динев. Точно когато роди второто си дете от него, двамата се разделиха.

Тогава, наяве излезе страстната любов на Емилия с милионера Жорж Башур. Двийката тъкмо официално обяви своя годеж и синът на бизнесмена загина в тежка катастрофа, от която по ирония на съдбата татко му и Емилия оцеляха, но в суматохата никой не се сещаше за майката на отишлото си момче, пише Галерия.

Рускинята Екатерина всъщност е първата любов на богаташа и е родена в Москва. Визията й е впечатляваща – порцеланова кожа, руси коси и проникващ до дъното на душата поглед. Тя живее от години в България, а през 90-те години на миналия век записва право в Софийския университет, където се запознава с Башур.

Екатерина Николаева Башур

Двамата се влюбват от пръв поглед. Женят се, а малко след това се ражда синът им. Животът им все пак не тече по мед и масло и двамата се развеждат преди няколко години. Въпреки това тя носи фамилията си и двамата запазват добри отношения заради сина им Феди.

Любопитно е, че Катя е лика-прилика с новата избраница на мъжа си.

Отношенията между двете тънат в мистерия, но след смъртта на момчето Емилия записа песен в негова чест и обяви, че семейството му е дало картбланш за парчето.

По това време рускинята качи клип в профила си в социалната мрежа, в който се къпе в басейна на луксозна къща. Видеото предизвика истински шок и малко след това бе изтрито.

Междувременно Емилия се завръща на сцената след двумесечния траур, които си наложи.

В петък (20 юли 2018), тя ще изнесе първото си клубно участие в клуб Анно Домини – Обзор.

Екатерина и Жорж БашурКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза