Меню

Избрани новини

Звездите

Таен любовник? Кой е мъжът до Глория на тази снимка?

В събота Глория и Симона Загорова изнасят съвместен концерт в летния театър на Обзор

В жълтата преса се появи „уникална снимка“, за която се твърди, че е запечатала примата на поп фолка Глория и загадъчен мъж, който най-вероятно е новият й приятел.

Развинтената фантазия на някои колеги стигна до там, че дори започнаха да изчисляват кога ще е сватбата.


Репортер на LifeOnline.bg научи, че колажът е събрал кадри от снимачния процес за новия клип на Глория „Не те давам“ на яхта в Егейско море, за което съобщи първо нашата медия.

Мъжът на снимката е бил на яхтата и именно тогава е срещнал примата за първи път, запознал се е нея и си измолил снимка с певицата, а по-късно сам е споделил кадъра в мрежата.

Глория неведнъж е говорила за истинската любов, която е срещала в живота си:
"Вярвам в голямата любов. Преживяла съм я три пъти, била съм влюбена и съм обичала - стига толкова съм си раздавала душата", категорична е "ледената кралица на фолка".

Според нея всичките й връзки са били страстни, защото и тя е всеотдайна и обсебваща.

"На мен в любовта ми пречи разумът, това, че не съм първична, или дори че не мога да бъда лигла, за да съм в краката на някой мъж", споделя Глория.

Напук на имиджа й на мъжемелачка, тя признава, че е много любвеобилна и е готова на много неща за любимия човек. Мъжете обаче все се притеснявали от нея.

"Казват ми, че ги "забивам", потискам, но това си е за тяхна сметка. Искам мъжът до мен да ме превъзхожда във всяко едно отношение.

Сигурно сме се срещали някъде, но изглежда сме се поразминали", прави си горчива равносметка изпълнителката.

"Аз съм човек за семейство и, да, до мен има мъж, но не искам още да разкривам кой е той", деликатна е Глория.

Междувременно, музикалното семейство не спира да работи, заедно с дъщеря си Симона, Глория е на турне, като следващата спирка е Обзор.

Тази събота – 28 юли двете красавици ще изнесат съвместен концерт в летния театър на морското градче. Билетите вече са в продажба, а началния час е 21:00.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза