Меню

Избрани новини

Пикантерии

Подминавайте ги! Осем типа мъже, които не са създадени за връзки!

Снимка: rawpixel.com

Лошият избор означава изгубено време, нерви, стрес и хвърлени на вятъра емоции

 

Ако вече сте имали няколко неуспешни връзки зад гърба си, засега може да предположите, че сте срещали само мъже, които не са създадени за тях. За да избегнете грешка следващия път, обърнете внимание на сигналите, които дават знак, че дори не трябва да започвате афера с този партньор.

Ако в миналото сте имали много връзки, които по една или друга причина не са се получили и в резултат сте се разделили с партньорите си, в един момент може да решите, че няма любов и няма смисъл да се опитвате да я търсите. Като че ли не е било писано и това е всичко. Все пак винаги ще имате време да се откажете от себе си, не бързайте, защото не сте единственият, който все още не е успял да намери годеника си.

Предлагаме ви да се запознаете с 8 типа мъже, с които не трябва да влизате във връзка.

Ето по какви признаци можете да ги разпознаете.

Но ако все още не сте готови или просто не искате да влизате във връзка, тогава знайте, че това е нормално. Няма нужда да преследвате романс в името на връзките. Освен това, за да се чувствате щастливи и пълноценни, не е нужно да имате човек наблизо. Да бъдеш с някого трябва да е единствено твое решение, а не защото обществото поставя такива изисквания.

Коцкар

Как да го разпознаем? Опитайте се да разберете ценностите, моралните принципи и степента на личен интерес на новия ви интимен партньор. Мъжете, които изневеряват на партньорите си, обикновено имат ниска морална отговорност. Ако ви се струва, че той е със слаба воля, това също може да послужи като сигнал, че младият мъж може да си позволи да кривне.

Безкомпромисен

Тъй като в една връзка способността за намиране на решение и компромис във всяка конфликтна ситуация е високо ценена, най-добре е да се сбогувате навреме с потенциален партньор, който се характеризира с тежък конфликт.

Как да го разпознаем? Такъв мъж най-вероятно ще бъде предаден от темперамента си. По време на кавга той може да започне да се защитава, дори ако не обвинявате никого за случилото се. Освен това по време на конфликта той може да стане агресивен - да започне да крещи, да ви обиди, може би дори да използва сила.

Мързелив

От време на време всеки от нас е изпитвал пристъпи на мързел – както сам, така и във връзка. Но няма да можете да създадете връзка с мъж, който е мързелив.

Как да го разпознаем? Това ще се види от това колко бързо той спира да опитва. Имайте предвид, че не става въпрос само за големи и ярки жестове, но и за ежедневни действия. Най-вероятно те ще изчезнат веднага щом мързеливият разбере, че сте готови да бъдете с него. Тъй като той вече е получил своята „награда“, той вече няма нужда да се опитва и може да се отпусне.

Скръндза

В отношенията е важно да спазвате умереност, включително по отношение на финансите. Има щедри хора, има и изключително пестеливи хора, които се опитват да намерят всякакви извинения, за да избегнат нови разходи.

Как да го разпознаем? Необходимо е да се оцени нивото на щедрост на мъжа. Разбира се, той не трябва да е богат и винаги да покрива общите разходи. Но плащането на сметката на първите няколко срещи, стига да не настоявате за друга опция, е добре. Ако никога не е предложил да плати, това може да е знак, че е много пестелив. Друг сигнал е, ако всеки път, когато имате нужда от пари за нещо, мъжът ви пита многократно дали наистина е необходимо или предлага някакви по-евтини алтернативи, които не винаги са със същото качество.

Фен на чашката

Алкохолът често присъства на срещи и празници. Ако го консумирате умерено, тогава няма нищо лошо в това. Понякога чаша вино след работен ден няма да навреди. Въпреки това, желанието да пиете всеки ден може да разруши дори дълготрайни връзки, така че е важно да разпознаете навреме партньора, който е склонен към алкохолизъм.

Как да го разпознаем? Оценете способността му да се въздържа от пиене на силни напитки. Може би на всяка среща, на която сте ги поръчали, той е пил толкова много, че накрая е бил пиян. Погледнете по-отблизо на какви места и събития той обикновено ви кани - ако винаги има алкохол на тях и виждате, че той не знае как да спре, най-вероятно нищо няма да се промени в бъдеще, така че не губете вашето време и нерви с него.

Ревнивец

Ревността не е нищо необичайно. Това е чувството, което идва, когато осъзнаете, че вашият партньор означава много за вас. Въпреки това, прекомерната ревност, която кърви в контрола, е токсична. Често, когато вече е твърде късно, е изключително трудно да се освободите от такъв контролиращ партньор.

Как да го разпознаем? В началото на една връзка задаването на въпроси за това къде и с кого сте, може да изглежда сладко. Но колкото повече се приближавате, толкова по-невинни тези въпроси могат да се превърнат в контрол. Такъв партньор ще направи всичко по силите си, за да гарантира, че сте само с него. Той ще клевети вашите приятели и членове на семейството. Той непрекъснато ще иска да знае къде сте, какво правите, с кого прекарвате времето си и т.н. Ако ревността на новия ви познат изглежда подозрителна или прекомерна, прекратете връзката, преди нещата да са отишли твърде далеч.

Егоист

Егоизмът в малки дози може дори да бъде полезен, но когато се превърне в мания и всички останали изчезнат на заден план, това не означава нищо добро. Във връзка с такъв човек много бързо ще почувствате комплекс за малоценност, ще ви липсва вниманието на партньора и ще трябва да изразходвате цялата си енергия за него и неговите желания.

Как да го разпознаем? Такъв мъж постоянно ще говори за себе си – включително и когато въпросът ви засяга, винаги ще намери начин да насочи разговора към себе си. Постигнал това, той ще се постарае да бъде възхваляван и прославян. От своя страна, ако намерите възможност да изразите мнението си, бързо можете да видите отегчението на лицето и в поведението му.

На този мъж му липсва емпатия, така че може да не забележи как поведението му ви засяга. Той може да ви критикува и обижда не само лично, но и публично. Но няма да сте единственият, който ще почувства това, той ще се отнася по същия начин към сервитьори, контрольори и т.н. Така че обърнете внимание как той общува с другите и можете спокойно да прехвърлите това върху себе си.

оргазъм

Вечният ерген

Никой от нас не се ражда готов за връзка. Способността за създаване на здрави и дълготрайни връзки се появява с течение на времето, а заедно с партньор тази способност може да се развие само с годините. Но ако вашият партньор не е успял да изгради връзка с някое от предишните си момичета, тогава няма гаранция, че той ще успее с вас. Разбира се, можете да опитате, но е вероятно само да загубите време.

Как да го разпознаем? В този случай трябва да се научите да слушате вътрешния си глас. Такива мъже искат да се срещат редовно, може би дори знаят как да правят хубави подаръци и всякакви други начини да ви накарат да се почувствате специални и обичани. Но ако мъжът иска само да се среща, а не да изгражда сериозна връзка, най-вероятно вашият вътрешен глас трябва да ви сигнализира, че всичко не е толкова красиво в тази история. Това може да личи и от факта, че той не ви запознава с родителите и приятелите си, въпреки че вие самите вече сте го молили няколко пъти. Ако той е парадирал целия си живот в социалните мрежи и никога не е публикувал снимка с вас или не ви е тагнал, струва си да се замислите за причините за това поведение. Основното нещо е да не преувеличавате, да анализирате всичко, да правите изводи и да вземете решение въз основа на тях.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза