Меню

Избрани новини

Пикантерии

Как професията влияе на сексуалните предпочитания на мъжете

Психолозите доказват връзка между професията и сексуалността при мъжете

Професията на мъжете влияе не само на техния характер и навици, но също така рефлектира и върху сексуалните им предпочитания и поведение в леглото, пише ladyportal.infо.

Според психолозите, ако мъжът наистина е доволен от работата си и избраната професия, то и в леглото той е на висота, а ако е притиснат да се занимава с безинтересна работа, то той ще пренесе недоволството си и във всички други сфери на живота, включително сексуалния контакт.

Бизнесмени, предприемачи , мениджъри заради физическото и психо-емоционално претоварване често изпитват трудности в сферата на интимните изживявания. Подозренията на "успешния и богат" мъж в користни мотиви на партньорката също могат да охладят неговия плам в леглото.

Физици, химици, математици и други учени живеят "в свой свят". Такива хора най-често имат сериозни затруднения с противоположния пол. Тяхното отношение към секса е противоречиво, много по-лесно е да го заменят с наука, отколкото с намирането на прилична партньорка.

Преподаватели, управители, военни служители (пожарникари и полицаи), администратори са склонни да пренасят своите "командирски способности" в сферата на личния живот. За спътници в живота им се налага да изберат скромни и отстъпчиви жени или сексуални и превъзхождащи ги по ум дами.

Политици, треньори, представители на творчески професии ( "свободна практика") са контактни, общителни, и уви, истински свалячи. Обожават да колекционират жени. Те знаят как да ухажват красиво, но когато получат желаното, бързо охладняват и се насочват в търсене на нови сексуални приключения.

Машинисти, ватмани, пилоти, шофьори – те са поклонници на сериозните и стабилни отношения. Поради "заседяването" може да имат проблеми с ерекцията и изпразването.

Музиканти, актьори, журналисти, продавачи, учители - представителите на обществените професии очакват от партньора си възхищение и бурна проява на емоции. Обожанието и комплиментите са им нужни както въздуха. Постоянно търсят ярки изживявания, включително и в секса.

Адвокати, експериментални учени, лекари, психолози във всичко, включително и в отношенията с партньора, са склонни да поставят ясна теоретична основа. Внимателни в секса, предварително обмислят възможните последствия. Няма нужда да им се напомня да използват презервативи. Но ако такъв мъж е влюбен - трудно е да намерите по-добър любовник.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати