Меню

Избрани новини

Фен зона

Папараците докарали параноя и халюцинации на дъщерята на Майкъл Джаксън

На 25 юни се навършват 12 години от смъртта на Краля на поп музиката

 

Парис Джаксън - дъщерята на покойния Майкъл Джаксън, обвини папараците, че са ѝ причинили сериозни психични травми, които дълго време не е успяла да преодолее.

 

Наследницата на Краля на поп музиката участва в излъчваното във Фейсбук токшоу на Уилоу Смит - дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит.

 

Водещата е приятелка на Парис, която откровено разказва за живота си под светлините на прожекторите.

 

 

Тя споделя, че непрекъснатите щракания на фотоапаратите на папараците са я травмирали тежко, тъй като още от ранна детска възраст е обект на огромен интерес.

 

"Понякога изпитвам слухови халюцинации с щракания на фотоапарати, а също така страдам и от тежка параноя. Посещавала съм терапии за много неща, включително и за тези проблеми. Чуя ли шумолене на торба за боклук, се разтрепервам от паника", споделя тя.

 

Според нея това е стандартно посттравматично стресово разстройство. Джаксън признава, че с цел да защити личния си живот посетителите в дома ѝ трябва да подписват документ за поверителност.

 

Самият Майкъл също страдал от набезите на репортерите и станал параноичен. През 2014 г., 5 години след смъртта му, неговите охранители Бил Уитфийлд и Джейвън Биърд, разкриха странни тайни от последните години от живота му в книгата "Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days".

 

Певецът не е вярвал на никого, пишат Биърд и Уитфийлд.

 

Измъчван от параноя, стрес и болка, той всяка нощ е обикалял дома си и е проверявал дали вратите и прозорците са затворени. Джако дори е карал охранителите си да го учат как да борави с картечница.

 

 

Парис, която се среща с мъже и с жени, споделя, че в семейството ѝ има напрежение заради нейната сексуалност. Братята ѝ - Принс и Принс Майкъл II - са нейната опора, пише БТА. Тя също така разчита и на дългогодишния семеен приятел Омер Бхати.

 

Иначе за детството си дъщерята на Джако говори и в интервю за „Ивнинг Стандарт“. Наследницата на Краля на попа казва, че тя и братята й са имали „привилегировано“ детство, но известният им баща е възпитал „силни морални качества“ у децата си.

 

"Що се отнася до неща като закупуване на играчки или забавления в луна парк, трябваше да си го заслужим. Имахме късмета, че баща ни ни възпита правилно. Той казваше:" О, искаш да ти купя пет играчки? Добре, тогава прочети пет книги и аз ще те изпитам на тези книги "," – припомня си дъщерята на изпълнителя.

 

Въпреки че Джаксън се превърна в световна знаменитост, според Парис винаги е оставал сдържан за успеха си. Тя добавя:

 

„Разбира се, моите братя и аз винаги сме били големи фенове на неговата работа, но той винаги е бил много скромен по отношение на това.“


 

Миналия юни дъщерята на Майкъл Джексън говори в собствен подкаст за желанието да се самонаранява. Наследницата на поп звездата призна, че е започнала да се осакатява след смъртта на баща си.

 

На 25 юни ще се навършат 12 години от смъртта на Краля на поп музиката Майкъл Джаксън. Той почина след прекомерна доза от болкоуспокояващото лекарство пропофол инжектирана му от неговия личен лекар Конрад Мъри.

Докторът бе обвинен в непредумишлено убийство и намерен от съда за виновен.

 

Златният ковчег на Джако беше положен в крипта в гробището Форест лон в Лос Анджелис, но по настояване на майка му Катрин Маейкъл той беше кремиран, а ковчегът остана празен. Жената се страхувала, че някой ще открадне тленните му останки, както стана с Чарли Чаплин.

 

Част от праха на Майкъл Джексън е бил разпръснат в любимото му имение "Невърленд", а друга част била превърната в украшения - огърлици, които децата му носят и до днес. 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати