Меню

Избрани новини

Звездите

Дъщерята на Майкъл Джаксън се омъжва и рискува да загуби наследството на баща си!

Парис е лудо влюбена в колегата си Габриел Глен

Дъщерята на "Краля на попа" , 20-годишната Парис Джаксън, ще се омъжва за колегата си, музиканта Габриел Глен. Близките на момичето са недоволни от това решение и  имат основание да вярват, че младият мъж се жени за Парис само заради парите. 

Факт е, че Парис Джаксън е наследничката на огромното богатство на певеца, а в случай на развод съпругът й ще може да получи своя значителен дял.

Източници близки до двойката твърдят, че Парис и Габриел са толкова "безнадеждно влюбени" помежду си, че дори не се докосват до темата за обсъждане на брачния договор - но напразно.

Порталът "Radar Online" публикува изказване от близък приятел на двойката:

"Парис сподели пред някои членове на семейството, че наистина вярва, че Габриел е единствен и иска да се омъжи за него". Източникът също така добавя, че тя и Габриел са станали много близки през последните няколко месеца и че "тя има силна връзка с него".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Soundflowers ???????? (@thesoundflowers) наАвг 12, 2018 в 1:16 PDT

Въпреки че всички членове на семейството на Джаксън са много щастливи за нея, близки до тях споделят, че те "настояват двамата влюбени да подпишат брачен договор, за да защитят огромното си състояние". "В момента семейството е доста объркано", коментира източникът. "В един момент тя е лесбийка и се среща с Кара Делевинг, а в следващата секунда тя е хетеросексуална и се среща с човек от групата си.

Доносникът твърди, че роднините й не се страхуват толкова много от ситуацията с брака, колкото от емоционалното й състояние. "Репутацията на Гейбриъл не е най-добрата и някои членове на семейството й смятат, че може да я използва, и просто искат тя да бъде внимателна", споделя приятел на Парис.

Роднините Парис не случайно се притеснява за нея. Известно е, че момичето не търси лесния път и често се завързва отношения, които не носят щастието. Предишната й връзка с рапъра Майкъл Снуди през 2017 г. завърши доста тежко за нея.

След поредица от раздели и помирения Парис, според роднини, "е извън строя" и семейството вече се готви да я изпрати за лечение на алкохолна зависимост.

Между другото, идеята да се омъжи за съмнителен млад мъж не спохожда момичето за първи път. Когато единствената дъщеря на поп-краля беше на 18 години, тя искаше да се омъжи за Снуди - и като символ на вечната любов, която трая цяла година, тя татуира името на рокера на глезена си.

През юли 2018 г. 20-годишната дъщеря на Майкъл Джаксън обяви публично своята неконвенционална сексуална ориентация, когато коментира своите сторита в Instagram, като заяви, че не намира нужда от официално изявление. В шеговит тон Джексън добави: - Мислех, че всички вече са знаеха.

Тогава Парис Джаксън беше в центъра на скандала: пресата научи, че тя се среща с три момичета едновременно - един от тях беше супермоделът Кара Делевин. Струва си да се отбележи, че връзката между Джаксън и Делевинг започна през февруари 2018 г. и след шест месеца се появиха първите доклади за романтичните отношения между Парис и Габриел. 

В същото време бяха разкрити детайлите за раздялата на момичетата - дъщерята на Майкъл Джаксън изневерила на Кара със своят настоящ годеник.

В интервю за ABC News, Парис каза, че е разказала на роднините си за привличането й към жени на 14-годишна възраст. Тя призна, че се влюбила в момиче, още когато е на 8. Певицата отбелязва, че тя не се смята за бисексуална, въпреки че се чувства привлечена от представители на своя пол.

Парис Майкъл Катрина Джаксън е второто дете на легендарния певец и е израснала в същата атмосфера, в която живеят всички деца на богати и известни родители – през цялото си детство, Парис е скрита от обществото, защото където и да отиде, момичето било преследвано от папараци.

Семейството казва, че Майкъл се е асоциирал с Питър Пан и че единствената му дъщеря е Тинкър Бел в чест на малката фея от тази книга. Певецът си направи татуировка, която отразява привързания псевдоним: " Faith, Trust and Pixie Dust " ("Вяра, доверие и магически прашец").

Отказът на Парис да подпише брачен договор със своя годеник се смята за грешка от роднините й не напразно. Годишният доход на Парис Джаксън се оценява на приблизително 110 млн. долара, повечето от които са помощите, които тя и нейните братя "Принс и Бланкет" получават ежегодно от 2014 г. насам. 

През 2016 г. бе обявено, че когато децата достигнат 30-годишна възраст, се очаква да получат право да си поделят останалото бащино наследство в размер на 1,74 милиарда долара.

Ако младежите наистина се оженят и след това се разведат, Габриел Глен ще може да претендира за значителна част от парите на Майкъл Джексън. В същото време Парис представя младоженеца на подозрителните си роднини, в опит да промени мнението им за него. Глен наскоро се срещна с 88-годишната Катрина Джаксън, баба на Парис.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза