Меню

Разцъкай

6,9 милиона за спалнята, в която издъхна Мерилин Монро


Продава се домът на актрисата

Домът на Мерилин Монро в Брентууд, Лос Анджелис, се продава за 6,9 милиона долара, съобщиха американските медии. Това е мястото, където иконата умира от свръхдоза през 1962 и е единственият имот, който актрисата е притежавала.
Площта му е 2 624 кв. фута- има основна къща, както и още една, по-малка за гости. В двете постройки има общо 4 спални и 3 бани. Големи прозорци, дървени греди, заострени дъги, камина на двора и подовете с теракота правят имота една забележителна архитектурна находка от 1929 година.
Холивудската звезда купува къщата в испански стил през 1962 за около 90 000 долара. Само четири месеца по-късно сексбомбата е намерена мъртва в спалнята, когато е едва 36-годишна. Хасиендата е препродавана няколко пъти, като последно настоящият собственик я е купил през 2012г. за 5,1 млн. долара. Красиви тревни площи, двор с много дървета, овощна градина и басейн ще получи милионерът, който плати сумата. Въпреки неколкократната смята на собственици, къщата все още се отличава с много елемнти, избрани от Мерилин. Според данни от онези години, русокоската го е обзавела с автентични мебели и декор от Мексико. 

Къщата на анджелина ДжолиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати