Меню

Избрани новини

Звездите

Екстравагантен нашенец омагьоса щерката на Майкъл с гласа си! (видео)

Парис Джаксън била луда фенка на Иво Димчев

Артистът с широк обхват от таланти Иво Димчев може да се похвали с разнородна фен-маса, към която се причислява и дъщерята на покойния Крал на попа Майкъл Джаксън - Парис. Той заяви, че моделът и актриса Парис Джаксън му е казвала в очите, че му е луда фенка.

"И е обсебена от моят глас, защото съдържал всички нейни любими гласове в себе си", намигна нашенецът.

Като доказателство за твърдението си артистът публикува в социалните мрежи скрийншот с харесванията на песните си, където ясно се вижда името на официалния профил на 21-годишната красавица.

В публикацията си Иво допълва: "Ако Майкъл беше жив, сигурно щеше да има: "Тате, тате, чуй го тоя Димчев". А той щеше да каже: "Хмм... Интересен е... да идем на Банско".

Иво Димчев и Парис Джаксън

Междувременно многопластовият изпълнител се е фокусирал върху популяризирането на своето арт пространството в София - "Мозей", където изнася различни спектакли, като "селфи концерт", в рамките на който той вие на умряло, а посетителите си правят снимки с него през цялото време.

Сред най-очакваните събития в "Мозей" през месец март са "Сашка Васева - Класикa и Фолклор" и концерт на Джорджано. Към втория интерес проявяват близо 2000 души и всеки от тях е готов да брои по 15 лв, за да чуе на живо "Отиваме на кОпон", пише "Монитор".

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза