Меню

Избрани новини

Клюкарник

Папарак в самолета! Александър Сано щракна Стинг докато спи! (снимка и видео)

Тази седмица е премиерата на новия филм с негово участие

 

От знаменитост Александър Сано (44) стана папарак на борда на самолет от Амстердам, похвали се самият той.

 

Актьорът прочул се с ролята си на Косъма, се оказа в салона на полет заедно със световна знаменитост и не се сдържа да не го снима.

 

Родната звезда на киното и телевизията публикува в своя Инстаграм кратък клип – стори, в който се вижда, че седалката пред него е заета от самия Гордън Съмнър, известен на цял свят като Стинг (70).

 

Подобаващо на статута си британската звезда е настанен в бизнес класата на полета, а за да не бъде притесняван са му отделени две кресла. Зад него на още две седалки е поставен калъфа с неговата безценна китара.

 

Така по естествен начин се получава дистанция между голямата звезда на музиката и останалите пасажери.

 

 Самият Сано обаче е сложил и няколко въпросителни знака на клипа, защото Стинг е с маска и не е съвсем сигурен дали в полета от нидерландската столица е самият Гордън Съмнър.

 

Практика е звездите да окупират по четири седалки в кратки международни полети, където няма обособен интерес към първа класа както към дългите трансконтинентални дестинации.

 

Така преди време Жан Клод ван Дам пътуваше на четири седалки, идвайки на снимки в София или минавайки транзит, като на първите две обичаше да прави упражнения за разтягане, а зад него имаше буфер, който оставаше незает или пък там си слагаше сакото.

 

Та и сега Стинг действа по същия начин с китарата. Британецът подготвя турне из Европа, като на 25 март се връща в Амстердам за концерт, пише Телеграф.

 

Тези дни Сано обикаля Европа за да промотира новия си филм „В сърцето на машината“, който следващия петък излиза масово и по родните екрани, а тази седмица се прожектира предпремиерно в избрани салони.

 

В лентата, в която играят само мъже, Сано е каторжник, който полага тежък труд в Кремиковци, когато се случва нещо необикновено.

 

 

„В сърцето на машината“ е филм на Мартин Макариев – режисьор на „Диви и щастливи“, „Привличане“ и „Вила Роза“.

Действието се развива през 1978 година и разказва действителна история, която проследява само един ден от живота на група затворници, осъдени за тежки престъпления.

Един ден, който обаче ще промени всеки следващ. Героите във филма – изиграни от Александър Сано в главната роля, Христо Петков, Стоян Дойчев, Ивайло Христов и Игор Ангелов, са обединени не от факта, че няма какво да губят, а от онова, на което „не му е тука мястото“ – свободата, която отсъства, но е силно желана.

Спасението за душата на тези, които уж са лишени от такава. Откриваме ги в един от цеховете на затвора, където е и сърцето на машината.

Във филма участват още Христо Шопов, Башар Рахал и Владимир Зомбори, който влиза в ролята на новия надзирател в затвора, чийто първи работен ден се превръща в истински кошмар, но пък и го прави свидетел на човешкото, което си проправя път към човека. Въпреки всичко.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза