Меню

Избрани новини

Клюкарник

Поредни проблеми за Тото – приятелката му Кристин осъзна, какво е да живееш с най-мразения рапър

Кражба създаде огромни главоболия в семейството на Тото

 

Поредно посегателство над достойнството на Тато (29) от „Скандау“ накара приятелката му Кристин да осъзнае, че се е захванала с един от най-недолюбваните мъже в родния шоубизнес.

 

След като през пролетта зложелател пусна голотиите му в мрежата, сега поредна квартална кражба разстрои бившата танцьорка.

 

Кристин Петринска се оплака в профила си в социалните мрежи, че през нощта някой е откраднал номерата на колата им и това е предизвикало сериозно главоболие на семейството.

 

 

„За пореден път посягате върху наше имущество, създавате ни грижи и разходи това е само и единствено злобно и умишлено, защото не виждам друга причина да ви трябва номер на кола!

Не можем спокойно да живеем в нашия квартал, пред нашия блок, пред нашия апартамент! Имахме планове за днес (Неделя), разбира се те се провалиха, защото Йонислав отиде да виси в КАТ, да се занимава с полиция и документи, НО това не му попречи да ме целуне и да тръгне с усмивка!

Утре щяхме да пътуваме с тази кола при част от семейството ни, което виждаме рядко, за да прекараме празниците заедно и въпреки всичко ПАК ще го направим, просто не с тази кола !

Мисълта ми е, че единственото, което направихте с поредното “доброжелателно ДЕЛО” е да затвърдите вашето ниско ниво!

И не знам дали всички кражби и щети по колите и личните ни вещи се случват, защото Тото е известен или това няма общо, НО няма и значение, понеже глупостите си ги изсипвате постоянно и на ВСИЧКИ !

Не ви интересува може ли човекът отсреща да се справи с вашите зулуми, има ли финанси, време, нерви...!, пише половинката на Тото от "Скандал", завършвайки тирадата си с пожелание към читателите си да бъдат по-добри.

 

Тото и Кристин живеят в краен североизточен квартал на София, който очевидно не може да бъде наречен спокоен.

 

Странно защо Тото, който през 2017 по време на участието си във „ВИП Брадър“ се биеше в гърдите, че е натрупал милиони, все още не се е пренесъл в затворен комплекс осигуряващ му повече спокойствие и безопасност?!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза