Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тото претърпя професионално фиаско!

Концертът им вчера бе отменен заради липса на интерес


На самовлюбения рапър Тото му се наложи да преглътне огромен провал и то на професионално ниво. След изтеклия компромат със символичния му орган, оповестен в публичното пространство неволно, изпълнителят е принуден да спре предстоящият концерт на групата си "Скандау".

 

Музикалният му партньор Лъчо далеч по-мъжки приема фактите около проваленото събитие. И докато доскоро Тото се биеше в гърдите, че са напълнили най-голямата концертна зала у нас - "Арена Армеец", независимо, че беше привлякъл в изявата солидна подкрепа от колеги в бранша ала подгряващи, то сега "Скандау" не успяват да запълнят доста по-скромния по вместимост парк център „Юнак“.Участието трябваше да се състои на 24 юли, но се отмени заради слаб зрителски интерес. Информацията беше оповестена лично от организаторите „София Мюзик Ентърпрайсис“, които доскоро съсредоточаваха енергията си главно в концерти на световни музикални величия.

 

 

„Поради слабия интерес и малкото продадени билети, шоуто на група СкандаУ, заедно с техния бенд и Duli&Mati, което трябваше да бъде на 24 юли в Парк център “Юнак”, няма да се състои. Ние като организатори положихме максимални усилия, за да запазим събитието и предложихме на артиста различни разумни варианти – нова дата за същата локация, нова локация, маркетинг активности и други, с цел да защитим интереса на хората, закупили билети в тези трудни времена. За съжаление, изпълнителите предпочетоха концертът им да не се проведе изобщо и самоволно го отмениха“, написаха от СМЕ и потвърдиха, че всички, закупили билети за събитието, ще имат на разположение срок от 3 месецa - от 1 август до 31 октомври, за да върнат своя билет.

 

От лагера на групата обаче мълчат за сконфузната ситуация. Най-вероятно ще отдадат всичко на случващата се пандемия, писа HotNews.bg.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза