Меню

Избрани новини

Риалити

Фики прецакан от Димитър Маринов на финала на „Като две капки вода“! (видео)

Татко Тони силно притеснен от рокадите във финалната четворка

 

Победата на Фики в имитаторското шоу „Като две капки вода“ се изплъзва между пръстите му. Соченият за потенциален победител ще има изключително тежък финал.


Синът на Тони Стораро ще има силна конкуренция за първото място с две от най-известните и талантливи поп певици - Дара и Маги Джанаварова.

Това стана след като на полуфинала холивудския актьор Димитър Маринов се отказа и така предостави мястото на Маги на финала.

 

До преди това, Фики имаше само едно препятствие пред победата си – Дара. Останалите финалисти JJ и Маринов не притеснявали родата на чалгаджията, но с участието на Маги във финалната битка, шансовете му намалявали, най-малко защото двете певици имат солиден брой последователи, които да разсеят гласовете, които иначе биха отишли в негова полза.

 

АНКЕТА: Кой трябва да победи в "Като две капки вода"?

 

 

Отказът на актьора от финал не е прецедент в историята на шоуто, но за първи път се случва у нас. Оказа се, че Маринов предварително е съгласувал плановете си с продуцента Маги Халваджиян и подобни рокади са позволени според правилата на шоуто. 


Постъпката предизвикала сериозно притеснение у татко Тони, защото той много искал големият му син да се окичи с победата.

 

Според АНКЕТАТА на LifeOnline.bg, нашите читатели определят Фики за свой фаворит в предаването, следван от Маги, Дара и Димитър Маринов.

Най-нисък рейтинг има неизвестният JJ, който странно как бе избутан до финала.


 

 

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати