Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Папарашки удар: Денис Теофиков откри нов начин за печалби, но дали не се набутва повече?

Чалга певецът харчи хонорарите си за хазарт

 

Безработицата здраво е ударила Денис Теофиков и скучаещият младеж разчита на „късмета“ си за да изкара пари, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 

Младата надежда на поп – фолка е активен противник на затварянето на заведенията защото заедно с колегите си Лидия, Диона, Галин, Теди Александрова, Емрах Стораро и други, разчитат на приходите си от участия.

 

Папарак на LifeOnline.bg успя да запечата на снимка новият начин, по който Денис Теофиков се опитва да изкара пари – чрез хазарт.

 

 

Младежът е забелязан в столична игрална зала, където ентусиазирано пръска пари на ротативки, а след като не му провървява там, се прехвърля на електронна рулетка, свидетелства източник.

 

Денис Теофиков пръска хонорари на машинки

 

Трябва да се отбележи, че това едва ли е най-удачния вариант за доходи, като се има предвид ниския коефициент на печалби в този тип заведения.

 

Разбира се всеки има право да си харчи парите както намери за добре, но това пък може да е лош пример за подрастващите, които са основната фен маса на чалга изпълнителя.

 

Остава и въпроса, дали високите хонорари на Денис си заслужават, след като в крайна сметка отиват в касите на казината?!

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Надин Бaхти изродите ганьовски!!!!!!!!!!!!
Кое момче на неговата възраст, не е ходило на машина!? Женени мъже, с деца и обвързан живот, ходят денонощно, а какво остава за едно свободно момче?! Негова работа е! Като е видян веднъж, значи,че е ходил постоянно, така ли?! Или се чудите вече как да съберете материал и не ви пука, дали пишете лъжи, или истини, дали пишете за живи, или за починали. Мръсна сгaн! И пишете тия глупости дни след смъртта му!!!
13.12.2021 15:25 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати