Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пей сърце! Лоренцо направил сефтето на 13 вкъщи и след това разказал подробно на мама Софи! (видео)

Страда ли Лоренцо от едипов комплекс?

 

Връзката на Лоренцо с майка му Софи Маринова е много силна и от малък синът на ромската Лили Иванова споделя всичко с нея, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Наскоро стана ясно, че Лоренцо е загубил девствеността си „доста рано“, което по ромските стандарти може да означава между 10-13 години. Ще приемем възможно най-зрялата възраст за подобно събитие в случая.

Това се случи на снимките на възродената скрита камера на Влади Априлов „Сладко отмъщение“:

Екипът спретна ситуация на измислен кастинг за ново младежко предаване. Лоренцо и ко водещата му връстница обсъждат тийнейджърски теми и проблеми, една от които е първият път.

„Аз бях прекалено малък като си направих моето сефте и си беше вкъщи … не знам как е било при другите момчета…“, сподели Лоренцо, а партньорката му на фалшивия кастинг смята, че първия път трябва да е на хотел, романтично… а, мама Софи, която наблюдава случващото се отстрани, палаво добавя: „и в горичка, и в количка…“.

 

 

Лоренцо си признава, и че винаги е споделял с майка си „такива работи, от малък“, а Софи потвърждава клатейки глава.

Връзката майка син е толкова силна, че нищо чудно Лоренцо да е развил едипов комплекс, точно както майка му пее в дуета си с Устата. Доказателството за това идва и от новината, че синът на Софи Маринова си е избрал приятелка, която досущ прилича на майка му.

Прохождащият поп-фолк изпълнител съобщи чрез социалните мрежи, че приятелката му Таня е жената на живота му. Според някои, красавицата е истинска двойничка на Софи на млади години, което ни навежда на мисълта, че синът на ромската перла неслучайно е избрал момичето.

 

Лоренцо с гадже на 13 и сега на 18 години

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати