Меню

Избрани новини

Клюкарник

Денис Теофиков ще забавлява фенове на 2-ри февруари!

Нежни почитатели на сладникавия певец от цялата страна се събират за празника в Козлодуй

Тийн звездата на родния поп фолк Денис Теофиков ще пее на емблематичната дата 2-ри февруари в Козлудуй, научи репортер на LifeOnline.bg.

Участието на голобрадия любимец на нежните мъже ще се състои в местен клуб и едва ли денят е избран случайно.

Отдавна се говори, че въпреки лансираните многобройни версии за интимни връзки с негови колежки и редови почитателки, той неведнъж отскачал и на другия бряг за разнообразие.

Именно тези слухове подхранвали още повече апетитите на гей братството, чийто представители неотменно присъствали на участията на родния Джъстин Бийбър.

С хитрия ход за 2-ри февруари, кръчмарите от Козлодуй се надявали да привлекат именно тази клиентела, та ако може дори да откраднат малко и от посетителите на столичните джендър заведения, раздуват запознати „металурзи“.

Денис, който набира все по-голяма популярност въобще не се замислил и приел поканата на момента, все пак така щял да успее да съчетае работата с удоволствието, шушукат хапливо злите езици.

Ние обаче не вярваме на тези долни клевети относно мъжествеността на Теофиков и дори знаем с коя известна своя колежка върти тайна любов…, но няма да ви кажем.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати