Меню

Избрани новини

Пикантерии

Горещи мъжки тела на кастинга за „Mr. King of fitness“ в София

В журито влиза и красивият славянин Георгиус от „Игри на волята“

На 01.02.2020 г. от 23:30 в столичния клуб „One to One“ ще се състои най-големият кастинг за фитнес модели в България, който е плод на съвместната работа на агенция „Монарх“ с фитнес верига „Pulse“ и клуб „One to One“.

За трета поредна година агенция „Монарх“ е в търсене на най-добрите модели за фитнес фестивала ,,Mr King of fitness tourism 2020”, който ще се състои в гр. Велинград на 22.02.2020 г. в клуб ,,The Place”.
В журито са поканени едни от най-нашумелите личности, сред които Mr king of Fitness 2018 Георгиус Сърбинов, Семир Алкади - солист и хореограф на балет „Акадамус“, Miss Freedom World 2017 Михаела Тошинова и представител на американския ни спонсор „2BE EXPOZED”. След края на фестивала не една мечта ще бъде реализирана.
Един от моделите ще бъде избран за корица на списание ,,2BE EXPOZED”, друг ще бъде картотекиран в агенция за модели и спортисти в Австралия, а трети ще представи България на международния конкурс „Mr Tourism World 2021“.


Агенция „Монарх“ е реализирала няколко успешни известни личности, сред които Виктор Ангелов, Стоян Стоянов, Петър Александров и други.
През 2020 г. кастинги и зрелищни конкурси ще се проведат във Велинград, Пловдив, Бургас и Банско.

Почитателите на хармоничните тела ще имат възможност да се насладят на проектите „Queen & King of fitness Galaxy 2020“, „Queen & King of fitness Nation 2020“, и „Queen & King of fitness Planet 2020“.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати