Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бащичко! Фики призна системните си изневери!

Чалгаджията не би простил ако хване Гюлджан да кръшка

Още преди да се ожени, за Фики хойкането и безразборния секс бяха начин на живот и ежедневие.

От всички краища на страната се носят легенди за секс подвизите на наследника на клана Стораро.

Заблудени са тези, които си мислеха, че след като сложи подпис в брачното плейбоят е променил живота си. Още като обяви преди две години, че ще се жени за Гюлджан, слуховете, че й кръшка не спират.

Макар и постоянно да обяснява колко обича съпругата си, която миналата година го дари със син, в музикалните среди са напълно наясно с изневерите на Стораро – младши.

Доскоро Фики избягваше да коментира приказките, че търси любов извън брачното ложе и се опитваше да си изгради образ на примерен съпруг. Най-накрая обаче чалгаджията си призна, че вярността му е мираж.

Няма мъж, който да не е изневерявал, на всеки се е случвало“, признава Фики в отговор дали му се е случвало да кръшка.

По-фрапиращи бяха разсъжденията на младата звезда, че всъщност изневярата далеч не е нещо страшно и не е от съществено значение за отношенията в семейството.

Важното е да си до любимата, да я подкрепяш, защото всяка жена има нужда от внимание, грижи и много любов“, споделя вижданията си за семейните ценности плейбоят на лекия жанр, писа „Галерия“, цитирана от ХотАрена.

Фики обаче даде да се разбере, че самият той не би простил изневяра и е привърженик на разбирането, че мъжът може да кръшка по малко, но жената няма право да кривне встрани.

С изказването си Ромео на чалгата каза „ДА“ на твърденията, че върти любовница и систелно изневеря и на двете със случайни жени.

Гузен Фикрет обаче се опитва да компенсира слабите си ангели с внимание, подаръци и мило отношение към половинката си.

Баща му Тони Стораро може да бъде наречен Разпутин на чалгата и въпреки че с жена му са от десетилетия заедно, е публична тайна, че той не си ляга само с нея.

И малкият син на фамилията – Емрах, го раздава сваляч. Тийнейджърът се заигравше с дъщерята на Лияна, но тя не продължи дълго.

Братовчедът на Фики и Емрах – Денис Теофиков, който също е прохождащ фолк певец, върви уверено по стъпките на родата си и започна да се забърква в скандали с жени.

Както LifeOnline.bg вече писа Емрах и Денис са си обявили съревнование, кой ща свали повече мацки.

източник ХотАрена.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати