Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Фотошоп гаф! Фики си направи дигитална липосукция (снимка)

Големият син на Тони Стораро кърти мивки и чупи шкафчета с фалшиви мускули

Всеизвестен факт е, че знаменитостите и певиците  обичат да „пипват“ снимките си в Инстаграм и Фейсбук с цел да изглеждат по-добре и да прикрият недостатъците си – такива са случаите с Андреа и Галена, в последно време зачестиха злоупотребите и на Мария Илиева.

Има и такива, които го правят за да привлекат внимание към нищожната си личност, подобно на Миглена Каканашева.

Мъжете също откриха, че вместо във фитнеса могат да трупат мускули с фотошоп.

Синът на Тони Стораро  Фики не успя да си направи мускули, но пък разсмя цялата мрежа с некадърна обработка на скорошна своя снимка, видя репортер на LifeOnline.bg

От мускулите и плочките на Фикрет очевидно не е останало и спомен и той решил да „стопи“ паласките с приложение за дигитална обработка.

Освен лошата форма, седейки до братчето си Емрах Фики изглеждал като баба меца в изкуствени кожи, и затова се наложило да се „постегне“.

Фики Стораро размива с дигитална липосукция

Докато прибира изпъкналите мазнинки с цифрова липосукция, Фики обаче е успял да промени и геометрията около себе си в съблекалните на Арена Армеец.

Вратичката на шкафчето зад гърба му е загубила правилната си форма след „обработката“ и издава проблемните места в телосложението на певеца и комплексите му.

Пропомнете си, че наследникът на Тони Стораро обираше овациите и сърцата на етническите си фенки с апетитно тяло, създадено с много химия, макар и подигравките за слабите му крака.

Сега, няколко години след пика на кариерата му обаче, вредния нощен живот изпълнен с всякакви алкохолни и прахообразни изкушения е съсипал бляскавия вид на тялото му.

Западащата му кариера вехне и заради сватбата с Гюлдажан, заради която почитателките му го изоставиха и започнаха да точат лиги по някой по-свободен мусколяга.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати