Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тони Стораро се разкайва! Иска от жена си прошка за изневерите

Певецът има безброй любовни афери зад гърба на съпругата си

Преди броени дни (на 2 август) бардът на мазната чалга Тони Стораро навърши 48 години. Роденият в Шумен музикант и тази година празнува именно там годишнината, научи репортер на LifeOnline.bg.

Това негово желание изненадало близките му, които са обезпокоени от това, че Стораро все по-често се усамотявал в някоя стая, където дълго стоял и размишлявал.

Жена му Валя дори започнала да се притеснява да не би мъжът й да крие нещо от нея или да е нещастно влюбен, пише „Таблоид“.

На настояванията й да каже какво го мъчи, Тони отговорил, че не е доволен от себе си и иска да промени навиците си.

След като си направил равносметка на своя досегашен живот, старият Стораро се обяснил в любов на Валя, като я помолил да му прости всички прегрешения и да му даде възможност да поправи грешките си към нея и децата. 

Съпругата му, която отдавня била свикнала със забежките на известния си мъж, първо не повярвала на ушите си, после се разсмяла  и поставила условие – бащата на Фики да спре алкохола, идругите добавки.

Певецът обещал и само времето ще покаже дали ще устои на дадената си дума.

Истории за любовните похождения на смуглия изпълнител се носят открай време.

Освен с млади и не толкова млади жени, името му е замесвано в сексуални афери с травестити и по-нежни негови почитатели.

Самият Тони е признавал, че многократно е изневерявал на жена си, а в началото на своята кариера дори е лъжел, че не е семеен и криел факта, че има законна половинка за да не пречи това на кариерата му и любовта на фенките.

Фики и ГюлджанКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати