Меню

Избрани новини

Клюкарник

Атентат! Фики и Гюлджан жертви на въоръжени и маскирани нападатели

Изпълнителят и жена му са били нападнати посред бял ден пред дома си

Снощи малко след шест вечерта чалга певецът Фики Стораро и жена му Гюлджан са били нападнати на излизане от дома си на път за столичен мол, научи репортер на LifeOnline.bg.

Нападението е извършено с автомобил, който ги засича, от  него излизат двама маскирани мъже и започват да блъскат по стъклото на колата на изпълнителя.

Изпълнителят на "Издислав" решава, че има някаква грешка или това е просто шега.

Излиза и се опитва да разбере какво става. Тогава те го хващат от двете страни и започват да го бутат. Певецът вижда, че единият от тях е въоръжен с нож и осъзнава, че работата не е шега.

Някак изпълнителя се освобождава и разгонва нападателите си, докато благоверната Гюлджан пищи истерично в семейния автомобил.

Нападателите се разбягват и отпрашват от местопрестъплението с мръсна газ.

На мястото е извикан патрул, а по-късно синът на Тони Стораро подава жалба срещу нападателите в Шесто РПУ. Той не успял да види лицата на нападателите си, заради маските, но помнел марката (Ауди Комби) и регистрацията (софийсйка) на автомобила, съобщава ежедневник.

Иззети са записите от камерите на околните сгради.

Органите на реда в момента преглеждат всички камери в близост до мястото на инцидента.

„Аз съм певец, не съм бандит, никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. – обяснява Фикрет, и допълва - Но съм учуден как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други. Благодаря на полицаите от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат намерени бързо и да получат съответното наказания“.

Според специалисти, нападението е било с цел сплашване.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати