Меню

Избрани новини

Музика

Павел на Венци: След тежък covid се изчистих от всичките си зависимости! (видео)

Пусна песен с Миро „No limit“

 

Павел Николов (34) от любимия на тийнейджърите дует Павел и Венци Венц призна, че е страдал от тежки зависимости.

 

Музикантът обаче успял да преодолее пороците си и да се отърси от тях след като преболедувал Covid-19 с усложнения.

 

Три дни той имал 40 градуса температура, бълнувал, губел представа за времето, но това му помогнало да реши да се детоксикира.

 

 

От началото на годината дуетът прекрати договорните си отношения с лейбъла на Саня Армутлиева, а сега пуска песен с Миро.

 

За парчето Павката, който се появи в ефир със заявката, че е нов човек, сподели, че е биографична песен описваща неговия свят от емоции.

 

Той добави, че е проспал последните две години и тежък covid го е извадил от летаргията.

 

Всъщност докато пишел “No limit” си мислел за Миро и според Павел, именно той като носител на вярата е човекът, който най-добре е можел да изпее песента написана специално за него.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (2)

LL Cool Не можеш да се излекуваш от зависимости, в среда, която те е направила податлив на зависимости. Ти си от село, а искаш БЪРЗО да седнеш на трапезата на големите в града. Е, нема как, цената вече я знаеш.
Смяна на средата, смяна на битието.
Нищо друго не помага. Разправях го още като лъжехте, че сте независими от вещества и наивно си вярвахте. Преди 30 години можехте и да излъжете публиката. Но днес е преизпълнено със зависими хора. Личи ви. Независимият човек се уморява при усилия, жега, студ, преяждане, препиване. Зависимите са в кондиция 24/24 часа. Например, навън е 35 градуса. Хората се потят, прухтят, пият течности, задъхват се, търсят сянка и климатици. Наркоманите движат сякаш е 22 градуса, не се потят, нямат неразположения, докато са под влияние на химикалите. Същото е със студа.
Наркоманите са винаги в кондиция. Затова ги харесват и канят навсякъде да демонстрират добро разположение на духа и тялото.
19.04.2022 08:44 / Отговор
LL Cool Но не се ли откажете на първата сериозна абстиненция, потъвате в дяволски кръговрат. Не се кахърете, спиращите при първа абстиненция са 1 на милион.
А начеват проблемите. И разпад на личността.
Няма да спреш, Павле. Точно ти не можеш. Болен си от суета. Ще станеш като Део, ще се изповядваш по студия, ще се залъгваш, че сключен брак те спасява. Така ще ти мине живота в лъжи. Не се коси, така ще е. Пък и да ти призная, тези дето не сме зависими, няма да измислим лекарство за рак, нито ще нахраним гладните в Етиопия и Судан.
Имаме по 1 кофа щастие. Дали ще я пием на месец по лъжичка, или ще глътнем кофата на екс, докато напускаме този светъл свят с изцъклени от еуфория очи – само от нас си зависи.
Ти кофата я глътна. Остават ти години гърч. Вече и дрогата няма да те радва, а само ще затапва симтомите от абстиненцията.
Ако някой ти казва друго, те лъже или не знае какво говори, или те гъбарка да изкопчи пари за мнимо лечение.
19.04.2022 08:45 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати