Меню

Избрани новини

Риалити

Ще го гледаме всеки четвъртък! Миро става водещ в БНТ – какво предаване ще прави?

Големият финал ще бъде на 16 декември

 

Миро е водещ на новото предаване на БНТ "Любимците на България". 

 

Поп-звездата ще е домакин на най-новия мултимедиен проект на обществената телевизия. Форматът стартира с номинации от зрителите и ще отличи най-обичаните българи в 12 различни категории

В "Любимците на България" зрителите и дигиталните потребители ще избират в 12-те категории - спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример, инфлуенсъри, популярни двойки и други любимци, всеки може да го направи до 12 септември на сайта на БНТ.

 

 

"Любимците на България" е формат без аналог в телевизионния ефир. С него искаме да дадем възможност зрителите и дигиталните потребители да изразят себе си и да направят "моментна снимка" на своите любимци в различни сфери от обществения живот. Проектът има и своя социален контекст, защото зрителите сами ще предложат и изберат най-обичаните личности в България. Точно затова насърчаваме всички да бъдат смели и активни в номинациите", споделя Антон Андонов, член на УС на БНТ.

 

"Любимците на България" стартира на 23 септември в 21:00 ч. в ефира на БНТ 1 и ще се излъчва всеки четвъртък, а водещ ще е един от най-обичаните и талантливи музиканти - Миро, похвалиха се от "Сан Стефано" 29.

 

Всеки епизод ще е посветен на отделна категория и ще представя личностите, получили най-много номинации в сайта. В рамките на три дни след представянето им зрителите ще могат да гласуват за един от тях, за да изберат победител.

 

И макар предаването да има за цел да отличи любими съвременни личности, в него няма да липсва и здравословна доза забавления. Четирима панелисти ще коментират любимците, които публиката е посочила - трима постоянни и един гост, според съответната категория.

 

Големият финал ще бъде на 16 декември, когато ще стане ясно кой е любимецът на България.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати