Меню

Избрани новини

Клюкарник

Миро разказа за борбата с най-унищожителния си порок (видео)

На 15 май му предстои столична премиера на албума „Мироглед“

 

Миро (45) е категорично явление в поп музиката и заслужава аплодисменти, защото успя да изгради много успешна солова кариера, която развива и до днес.

 

Преди осем месеца, на премиера в Античния театър в Пловдив, певецът представи съвсем нов албум, който носи заглавието "Мироглед" и е доста смело от негова страна, защото малцина са изпълнителите, които издават музика в тези времена.

 

Новият албум се приема добре от феновете, а скоро ще ги зарадва с още сингли, за които обещава, че ще оставят отпечатък. Освен с нова музика, Миро впечатлява в последно време с визията си, разказва каналът "Music Virals". 

 

Видно е, че Миро изглежда повече от добре, а това се дължи на няколко неща - Господ и на това, че сега живее различен живот, разкри самият той в "На кафе".

 

Изпълнителят на "Гълъбо" сподели, че тренира ежедневно и е заличил един много вреден начин на живот, свързан с алкохолната зависимост.

 

Миро разказа, че отказването му от алкохола е истинско чудо.

 

"Аз се опитвах дълги години да спра алкохола, но успявах за много малко време, а след това се завръщах към този навик. Не е свързано с това, че искаш толкова да пиеш, а че си нещастен, в депресия си... Моята работа е свързана с това да съм между пиещи хора и всеки иска да те почерпи", сподели още Миро, който не скри, че е получил помощ "от небето", за да се справи с трудностите в живота си, които са го тласнали към шишето. 

 

Спортът е нещото, което му помага много в момента, макар като дете да не е харесвал часовете по физическо възпитание. "Харесва ми как се чувствам, едва след това е визията", каза още Миро, който е превърнал тренировките си в задължителна част от седмицата си, а както е видно има сериозен резултат.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати