Меню

Избрани новини

Риалити

Миро се издаде, че е в маската на Носорога

Според зрителите всички улики сочат към добричлията

 

Още преди да му се е наложило да свали маската, Миро се разкри като Носорога в шоуто на NOVA „Маскираният певец”. В последния излъчен до момента епизод на предаването музикантът не си направи труда да прикрие гласа си, нито да отговаря уклончиво на въпросите, които водещите му зададоха. За зрителите вече няма съмнение, че именно той е Носорога.При последното си до момента излизане на сцената на „Маскираният певец” Миро изпя най-новата песен на колежката си Дара. Няколко дни преди това той се е срещал с нея и най-вероятно целта на срещата е била свързана именно с това изпълнение.

 

 

Двамата музиканти публикуваха своя обща снимка и мноzinaрешиха, че вероятно подготвят свой общ проект. Но след излъчването наМаскираният певец на 6 ноември стана ясно, че всъщност Миро се е подготвял да пее песента на Дара. За първи път от началото на шоуто той не се постара да преправи гласа си, който е толкова характерен, че вече няма никакво съмнение кой се крие в костюма на Носорога.Освен това уликите от визитката му са толкова красноречиви, че трудно могат да се отнесат към друг изпълнител. В тях се посочва, че височината на Носорога е 180 сантиметра – ръст, който съвпада с ръста на певеца. Описва се, че участникът е имал „огромна телесна маса”, но не харесвал големите габарити и, тъй като тялото е храм на душата, с цената на много лишения се грижел за своя храм.

 

Известно е, че Миро имаше дълъг период, в който страдаше от наднормено тегло, но преди около година мина на строга диета, съчетана с тежки тренировки, и извая тяло за завиждане. Именно тесният му ханш беше първото, по което го разпозна „детективката” в предаването Алекс Раева.

 Друга улика, която съвпада с биография на певеца, е, че той е израснал край морето – музикантът е от Добрич. Във визитките се говори за „златната рибка”, а Миро е зодия Риби. Говори се също така за пътуванията му по света и че Носорогът живее „като на курорт” – певецът редовно спи по хотели, тъй като често е извън дома си заради пътувания по работа или за ваканция.

 

Правят се намеци, свързани дори с името на Миро – в една от уликите се казва, че Носорогът побеснява, „ако някой се опита да наруши неговия мир”. Споменават се купони, „хубави песни и прекрасни мелодии”, с които живее. Не е ясно само как се позиционира сравнението с живите легенди, което още от първия лайв насочва хората към идеята, че Носорогът е звезда от филма на Ники Илиев „Живи легенди”.

 

Във визитките често се споменава и злато – още на 16-годишна възраст Миро е участвал в „Златният Орфей” и има награда от фестивала.Явно след всички тези улики звездата вече не счита за нужно да се крие. В последния епизод на шоуто той пя със собствения си глас песента на Дара, с което окончателно разсея всички подозрения, че Носорогът може да е някой друг. Участникът отговаряше съвсем конкретно на въпросите на водещите. Запитан дали е участвал в шоуто „Като две капки вода”, той отговори лаконично с „Да”.

 

 

Миро е бил в петия сезон на „Капките”. На въпрос дали е водил тв шоу Носорогът каза, че това не е основното му занимание. В момента Миро води „Любимците на България” по БНТ, а преди години е бил лице и на „Наистина любов” по Би Ти Ви, но основното му занимание е музиката, а не телевизията.Не е изключено тази неочаквана откровеност да е провокирана от предишния лайв на шоуто. Тогава друг участник – Камъка, разкри, че Носорогът е Миро, като си позволи грубо да обиди певеца. Той каза, че „предаването, което Носорогът води по БНТ, е много тъпо”. Смята се, че Камъкът е Криско, а между него и Миро има стара вражда вероятно заради по-интимни отношения в миналото. /източник HotArena.net

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза